Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: nincs cím

#679938 exmnbs1 Előzmény: #679934

miért nem jött ki eddig a hír?

már aláíró sincs? darálni kell a papírolkat állandóan???? vagy elfelejtettek gépelni?

Kácsornak mi lesz a szerepe ebben a mulatságban????

látom nagyon erőlködsz hogy vetesd))))))

#679934 Hathor Előzmény: #679928

Majd megtudjuk BÉT hírből mi is lett..

Addig hiába találgatsz mi lett kifizetve mi nem.. addig ugyanolyan kamus vagy, mint a másik akire mondod :D

Decemberi Seduxen addag fel van íratva már?

Sűrű lesz a program KEGben :D

Először ha bejelentik nincs csőd, másodszor ha kifizetik a tartozást, hamadszor a Xetra dec. 06, majd közgyűlés 09.én.. aznap este a közgyűlési határozat. Szlovákok beülnek esetleg a bőrfotelbe,.. eközben mikulsá is hozza a puttonyban az 50feletti szintet (zászló alapján).

Majd jön karácsony :D

nehéz lesz ennyi jó dolgot feldolgozni Neked.

Készülj rá előre!

#679921 Hathor Előzmény: #679913

"Minden rendben van tegnap írtak alá mindent.

tanulo59"

"Hidd el sőt a tartozásnak egy része rendezve,a többit is rendezik,ezt vállalták.

tanulo59"

#679918 Hathor Előzmény: #679913

Te nem figyelsz. Én 54en is vettem két hete. Minél olcsóbban kapok, annál jobb. ha adják megveszem olcsóbban, ha kiveszik, akkor emelkedik a 30tól vett pakkom. Nekem már többszörösen több van, mint terveztem. Az olcsóbb darabok még elférnek. Drágábban majd megveszitek Ti jövőhéten nekem.

,-)

Biznisz az biznisz ,-)

47be belevettek 4000et.

már csak 484db van eladáson.

#679914 exmnbs1 Előzmény: #679911

és ha az jön ki hogy csőd van????

ja azt nem merik kiadni

inkább sorban lelépnek

#679911 Hathor Előzmény: #679902

bent állok 1000darabbal vételen pár órája 46on, de nem akarnak adni. 35ön is állok alatta. de semmi.

Mi lesz ha kijön a hír, hogy nincs csőd?? :D

80?

#679867 exmnbs1 Előzmény: #679784

tovább kussolnak a hétfői fizetésről hogy megtörtént-e

lassan mindenki lelép az itből is, akárcsak az E-Starban anno....

#679861 Trisz Előzmény: #679784

Jól sejtem, hogy műszaki ember vagy? Az egzakt kategóriához való viszonyod alapján feltételezem. Remélem nem olvasol ki a kérdésemből negatív kisugárzást. (Nekem is van műszaki végzettségem.)

#679784 rbbj11 Előzmény: #679766

Persze, hogy meg lehet, nem is vitattam, de itt nem is erről volt szó, hanem arról, hogy e-star nem csődölt be. Ezt a nyilvánvaló hamis állítást cáfoltam.

#679766 Trisz Előzmény: #679731

Azért itt a tőzsdén mindig az az igazi kérdés, hogy a gazdasági eseményeket milyen árfolyammozgás követ? Ilyen értelemben egy csődhelyzeten meg is lehet gazdagodni, ha a tőzsdén jól foglalunk pozit. E-star is jó példa arra, hogy komolyan lehetett rajta keresni. (Én nem voltam a közelében sem, de azért őszintén tudok gratulálni azoknak, akik ott jól ültek a lovon. Akik pedig kerestek rajra azoknak az árfolyam alakulása éppen nem okozott csődöt, hanem komoly profitot.) Ilyen értelemben pedig másodlagos, hogy csőd, vagy szárnyaló cég vizsgálatunk tárgya. Ha veszítünk rajta, nem boldogít, ha nyerünk rajta, akkor pedig jó volt a speki.

És itt is az a legnagyobb borzalom, hogy egyesek direkt módon helyettesítenek, vagy szeretnének behelyettesíteni feltételezett eseményekhez árfolyamot, amit kijelentő módban hírdetnek. Akik pedig más véleményen voltak, azok mindenféle sértegetést kaptak számolatlanul. Most amikor nyilvánvalóvá vált a tévedésük, a tükröt jogosan tartják eléjük a sértettek.

#679735 exmnbs1 Előzmény: #679732

hogyne lenne

a beültető azért kamuzik hogy vegye valaki a vackát

ebben is benn van már egy svájci beszállítótól a felszámolási kérelem és hétfőig fizetni kellett volna

mély kuss van róla, igaz ezt is csak 1 hete jutott eszükbe közre adni

kb 200m értékben pedig a Kúrián kuncsorognak hogy ne kelljen fizetni és halasztást sírtak ki

az is elég időszerű, pl van köztük tavasszal bebukcsizott per

#679734 rbbj11 Előzmény: #679733

ez nem egyformaság kérdése :D

1+1 = 2, persze vitathatod.... és akkor nem vagy egyforma velem, de erre nem lennék büszke :D

#679732 rbbj11 Előzmény: #679731

Azért felvilágosítalak, hogy ha csődvédelmet kér egy cég akár egy napra, azt úgy hívják rövidítve a magyar nyelvben, hogy CSŐDBE MENT. Értsd alatta, csődvédelembe menekült. Ennyire nem vagy tisztában alap fogalmakkal?