:) igen..poén volt..2017ig foglalgattuk de herceg kitörölgette jogosan :)
nem, meghagyom neked..
:) igen..poén volt..2017ig foglalgattuk de herceg kitörölgette jogosan :)
nem, meghagyom neked..
Ez is a Te topikod ,-)
már lefoglaltad egyszerre a kettőt tavaly :D
2015öt nem foglalod le mester? '-)
már 10darab 1kontis kötés 1412ben, 1312ben ott vannak szintén az egy kontik.
megint 4darab 1kontis kötés 1412ben.
Ezt biztos nem a 200kontisnak kötötték.
Én is plusszos vagyok. mínuszos nem tudok lenni, mert 2013ban nem volt mínuszos kötésem. Hála a kis papíroknak.
Annyi történt, hogy helyetted a bróker kereste meg az ellenajánlatot a régiben is és az újban is. Ugyanezt csinálom most kicsiben az ötös könyvből.
RC -on szerintem van már 1412 de 3-500-al magasabban mint a 1312-ön (v/e ajánlatok) csak nincs egy kötés sem, mert nem "párzanak"
ugyanakkor ez emelkedésre optimizmust is jelenthet
én is így tudtam, de több helyen írogattak 1412 átkötésről
"Nincs szó szerint értett átkötés. Ez lenne a világ legjobb boltja, ha összegyűjtenék 1000 konti longot decemberben, aztán átköttetném a következőre és mindjárt van is 600 pont nyerő. :) Csak a meglévő pozit tudod zárni. Realizálod a nyerő/bukót és újat kötsz aktuális áron a következőre. Végül is ezt is lehet átkötésnek nevezni, de mégsem az."
infláció alacsony a kamatcsökkentés kiszámítható..adók és bérek alacsonyak..a mato csomaggal a jól prosperáló cégek liqvidek lettek..itt nem volt mutyi..a bankok csak pontosan értékelt ingatlanokra adtak zsetont.
"Néhány százezerrer plusszos vagyok" :) gratula, hidd el ezt sokan nem mondhatják el!!!!! és egy béten ez gyönyörű eredmény!!!!!!
Állandóan van bent vételi és eladói ajánlatom is. Ennek ellenére volt hónap, hogy egy kötésem se lett. Néhány százezerrer plusszos vagyok ettől függetlenül. Gyenge muzsika volt az idei év. :)
pár dolog ahogy én látom:
- óriás kihelyezés, hiteldömping, minek célja a gazdasági beruházási kedv elindítása,leginkább kkv szektor, csökkenő kamatkörnyezet, gyakorlatilag huf QE :) picit mini, picit korcs de legalább a miénk, emiatt a forinton állandó nyomás és csúszóleértékelés szintű hatás, az államháztartási hiány fokozott csökkenése helyett stagnálás illetve lassú emelkedés, emellé a kiszámíthatatlan gazdpól. és a politikai önkényuralom ,mind mind inkább taszító erő mintsem vonzó a hatira és az egész magyar börzére nézve. (elgondolkodtató ha kinti nyomda ekkora up-ot okoz akkor idehaza ez miért nem következett be? hisz hasonlóak az eszközök )
szóba került itt picivel ezelőtt a felminősítés, na az az a dolog ami tuti nem lesz, vagy ha lenne nagyon nagyon meglepődnék.Azok az intézmények amik gyakorlatilag a tőkés világ bástyái nem fogják a nevüket és pozitív véleményüket adni egy olyan folyamathoz ami gyökereiben veszélyezteti a gazdasági jólétüket, milyen példa lenne egy olyan ország felminősítése ahol szopatják a bankokat, gyakorlatilag burkolt visszaállamosítás folyik. Ahol a jegybankelnök ossza az észt külföld felé :D nahhh ez a lengagyobb dobása eddig :D
ez mind mind azt sugallná hogy ez a követendő példa............
sajna a mostani Mo helyzet nagyon hajaz egy diktatórikusan piacbefolyásoló ország rendszerére, ahol mostanság totális a káosz.......szerintem sejtitek kire gondolok
A magam részéről örülök a pillanatnyi eredményeknek , már amennyire ez eredmény, de hosszú távon nagyon szürkén látom a jövőt, sajnos
A bét fellendülésének szerintem alapfeltétele lenne egy kormányváltás, ami nem fog bekövetkeni,mert jobb alternatíva nincs, vagy egy gyökeres fordulat a jelen hatalom részéről
....na akkor orrba szájba lehetne longot nyitni, fölfelé izomból lépcsősen..... de addig,hm nem tudom....
10 kontiért nem telefonálgat a bróker. Egyébként onnan tudom, hogy nekem kötöttek már át. De ha neked ez nem jó megoldás, akkor gondolkozzatok rajta még egy picit :)))
Tudtál benne valami hasznot elérni? Mármint BUX 1312ben ebben az éves oldalazásban?
Elolvastam.. de megoldást nem írtál rá, csak feltételezést.
Ha KBCs, Meg Erstés technikai kolléga sem tudja, akkor Te honnan tudod mi hogyan van? ,-)
100-200kontit lehet, 10et nem. Na ne
5 913 hsz
persze hogy nem tudják, nem 10-20 kontiról van szó. Most lenne néhány század, átkötnék neked, hidd el