Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#679932 Ibiza Előzmény: #679929

:) igen..poén volt..2017ig foglalgattuk de herceg kitörölgette jogosan :)

nem, meghagyom neked..

#679929 Hathor Előzmény: #679924

Ez is a Te topikod ,-)

már lefoglaltad egyszerre a kettőt tavaly :D

2015öt nem foglalod le mester? '-)

#679917 Hathor Előzmény: #679909

már 10darab 1kontis kötés 1412ben, 1312ben ott vannak szintén az egy kontik.

#679909 Hathor Előzmény: #679848

megint 4darab 1kontis kötés 1412ben.

Ezt biztos nem a 200kontisnak kötötték.

#679891 Hathor Előzmény: #679877

Én is plusszos vagyok. mínuszos nem tudok lenni, mert 2013ban nem volt mínuszos kötésem. Hála a kis papíroknak.

#679888 Láma Előzmény: #679873

Annyi történt, hogy helyetted a bróker kereste meg az ellenajánlatot a régiben is és az újban is. Ugyanezt csinálom most kicsiben az ötös könyvből.

#679887 Racional Előzmény: #679884

RC -on szerintem van már 1412 de 3-500-al magasabban mint a 1312-ön (v/e ajánlatok) csak nincs egy kötés sem, mert nem "párzanak"

ugyanakkor ez emelkedésre optimizmust is jelenthet

#679884 Racional Előzmény: #679862

én is így tudtam, de több helyen írogattak 1412 átkötésről

"Nincs szó szerint értett átkötés. Ez lenne a világ legjobb boltja, ha összegyűjtenék 1000 konti longot decemberben, aztán átköttetném a következőre és mindjárt van is 600 pont nyerő. :) Csak a meglévő pozit tudod zárni. Realizálod a nyerő/bukót és újat kötsz aktuális áron a következőre. Végül is ezt is lehet átkötésnek nevezni, de mégsem az."

infláció alacsony a kama…

#679883 Ibiza

infláció alacsony a kamatcsökkentés kiszámítható..adók és bérek alacsonyak..a mato csomaggal a jól prosperáló cégek liqvidek lettek..itt nem volt mutyi..a bankok csak pontosan értékelt ingatlanokra adtak zsetont.

#679880 Borska Előzmény: #679877

"Néhány százezerrer plusszos vagyok" :) gratula, hidd el ezt sokan nem mondhatják el!!!!! és egy béten ez gyönyörű eredmény!!!!!!

#679877 Láma Előzmény: #679872

Állandóan van bent vételi és eladói ajánlatom is. Ennek ellenére volt hónap, hogy egy kötésem se lett. Néhány százezerrer plusszos vagyok ettől függetlenül. Gyenge muzsika volt az idei év. :)

pár dolog ahogy én látom…

#679876 Borska

pár dolog ahogy én látom:

- óriás kihelyezés, hiteldömping, minek célja a gazdasági beruházási kedv elindítása,leginkább kkv szektor, csökkenő kamatkörnyezet, gyakorlatilag huf QE :) picit mini, picit korcs de legalább a miénk, emiatt a forinton állandó nyomás és csúszóleértékelés szintű hatás, az államháztartási hiány fokozott csökkenése helyett stagnálás illetve lassú emelkedés, emellé a kiszámíthatatlan gazdpól. és a politikai önkényuralom ,mind mind inkább taszító erő mintsem vonzó a hatira és az egész magyar börzére nézve. (elgondolkodtató ha kinti nyomda ekkora up-ot okoz akkor idehaza ez miért nem következett be? hisz hasonlóak az eszközök )

szóba került itt picivel ezelőtt a felminősítés, na az az a dolog ami tuti nem lesz, vagy ha lenne nagyon nagyon meglepődnék.Azok az intézmények amik gyakorlatilag a tőkés világ bástyái nem fogják a nevüket és pozitív véleményüket adni egy olyan folyamathoz ami gyökereiben veszélyezteti a gazdasági jólétüket, milyen példa lenne egy olyan ország felminősítése ahol szopatják a bankokat, gyakorlatilag burkolt visszaállamosítás folyik. Ahol a jegybankelnök ossza az észt külföld felé :D nahhh ez a lengagyobb dobása eddig :D

ez mind mind azt sugallná hogy ez a követendő példa............

sajna a mostani Mo helyzet nagyon hajaz egy diktatórikusan piacbefolyásoló ország rendszerére, ahol mostanság totális a káosz.......szerintem sejtitek kire gondolok

A magam részéről örülök a pillanatnyi eredményeknek , már amennyire ez eredmény, de hosszú távon nagyon szürkén látom a jövőt, sajnos

A bét fellendülésének szerintem alapfeltétele lenne egy kormányváltás, ami nem fog bekövetkeni,mert jobb alternatíva nincs, vagy egy gyökeres fordulat a jelen hatalom részéről

....na akkor orrba szájba lehetne longot nyitni, fölfelé izomból lépcsősen..... de addig,hm nem tudom....

#679873 Ricsi Előzmény: #679871

10 kontiért nem telefonálgat a bróker. Egyébként onnan tudom, hogy nekem kötöttek már át. De ha neked ez nem jó megoldás, akkor gondolkozzatok rajta még egy picit :)))

#679872 Hathor Előzmény: #679868

Tudtál benne valami hasznot elérni? Mármint BUX 1312ben ebben az éves oldalazásban?

#679871 Hathor Előzmény: #679869

Elolvastam.. de megoldást nem írtál rá, csak feltételezést.

Ha KBCs, Meg Erstés technikai kolléga sem tudja, akkor Te honnan tudod mi hogyan van? ,-)

100-200kontit lehet, 10et nem. Na ne

#679870 Ricsi Előzmény: #679869

5 913 hsz

persze hogy nem tudják, nem 10-20 kontiról van szó. Most lenne néhány század, átkötnék neked, hidd el