Erstében már egy hónapja lehet 1412-t adni-venni már régen van benn pozim. Nyitogatom az újakat
Erstében már egy hónapja lehet 1412-t adni-venni már régen van benn pozim. Nyitogatom az újakat
Nincs szó szerint értett átkötés. Ez lenne a világ legjobb boltja, ha összegyűjtenék 1000 konti longot decemberben, aztán átköttetném a következőre és mindjárt van is 600 pont nyerő. :) Csak a meglévő pozit tudod zárni. Realizálod a nyerő/bukót és újat kötsz aktuális áron a következőre. Végül is ezt is lehet átkötésnek nevezni, de mégsem az.
TUDÁSTÁR: Határidős átkötés, avagy finanszírozott ügylet
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/394
csak hát ez nem egészen az, a BUX hati más tészta más költség szerintem
Megkérdeztem Erstét, KBCt.
Nem tudják hogyan lehet átkötni.
ez érdekes. Akkor miket kötnek át, ha venni sem lehet még?
Azt mondták nem tudják, hogyan születnek kötések.
Ennyire ne legyünk már fakók..
Én mindig lezártam határidő előtt, így ne merült fel ez a kérdés..
de kollégák írogatták itt, hogy átkötögetnek.
Ha van ötlete valakinek írjon.. ,-)
( de még átkötés sem 1412be.)
tudnál valami linket, ez hogy működik?
nem bonyolult..a mato pénzből kiváltottak hiteleket és cégek vettek ingatlanokat saját projekt- vagy ingatlankezelő cégeiktől..ezáltal forráshoz jutottak..indulnak az új beruházások..
nekem még nem kötöttek át hatit. De gondolom, ha nem akarsz lezárni BUX1312es pozit veszteséggel, azt átkötik 1412re brókerrel kérésre. PL erste.
Leírom én, neki nincs türelme hozzá.
Nagy befektetők, akiknek van mondjuk 200 kontija 1312-ben, nem tudja piacin lezárni, és nem is tudja piacin megnyitni 1313-ra. Ezért nekik átkötik egy meghatározott áron, itt eladják, ott megveszik.
Ahogy hallom, most ilyen 1-2 darabok vannak a könyvben, képzeld, mi lenne, ha valaki mondjuk 2000 konti shortot szeretne most zárni.
Ugye, ennek az a feltétele, hogy ha nekem van mondjuk 2000 konti eladásom, akkor keresnek hozzá egy párt, akinek van 2000 konti vétele, és egymással kötnek össze minket, majd 1313-ban szintén.
Így mindenki viszi tovább a nyitott shortot-longot, és valójában nem történt piacbefolyásolás.
Helyes!!
már szerintem nem tudnál mit kitalálni. Nincs olyan makro ami ne javulást mutatna.
Konkrétan technikailag mit értesz átkötésen. Leírnád a menetét, hogyan történik?
Ricsikém!
Azt mondtad minden szép amit felsoroltam. Te csak akkor hiszel az induló gazdaságban, ha beruházások is elkezdődnek, jobb adat jön abból is.
Megjött a híred..
"Nagyot ugrottak a beruházások!
2013. november 29. 09:00
A nemzetgazdasági beruházások volumene 2013 harmadik negyedévében 9,8%-kal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva. A beruházási volumen éves emelkedése 2011 vége óta nem volt ilyen magas, az éves index szerint a zsugorodás az előző negyedévben ért véget, akkor azonban még csak 4,6%-os növekedést mért a KSH. "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
van még valami ami nem tetszik??
Futik meglódultak megint fel most.
Mákerek az itteni shortosok.
Kint már elvéreztek volna.
641es félrenyomott..
eladás helyett vételt nyomott :D
tök mindegy mit csinált az egy kontijával oldalazásban.
kegyetlenek ezek az egy kontis ajánlatok.
Mindenki csődbe ment már a tőzsdén?
Nekem van Ersténél és KBCnél is chart és könyv is van. Csak átkötni lehet még gondolom.. venni még nem.
1312re értettem egyébként hogy nem volt még kötés benne.. és hogy még át sem kötötték az első 8percben. Azóta 11.percben született első kötés 1312be.
Ha jól számolom 550-600pont körül lehet a reális KT 1412ben, ha még egy kis kamatcsökkentést is beleszámolok, mert jelenleg a 3.2%os kamat mellett 594re jön ki a KT.
Ehhez képest durva a 300pontos spread most