Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#679875 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679858

A végén még "Kisshercegnő" (félreértések elkerülése végett a hölgy, természetesen nincs rokoni kapcsolatban a föncsivel) is lehet belőle. Ha valami csoda folytán a bekered fölé kerülne egy picivel, gondolom, elkötnéd az egyetlen mentőcsónakot oszt csapot-papot, kisshercegnőt magad után hagyva villám gyorsan elhagynád a gyorsnaszádot..., sebaj majd kormányzom utána egyedül...

#679855 gilgalad Előzmény: #679853

Közben erste létrehozott még egy turbo long certit mtelre. Gondolom azért, mert 03 gyakorlatilag kereskedhetetlen - egy általam el nem ismerhető erstés magyarázat miatt -, bár az új certi 04-es KO értéke 200,- Forintban lett meghatározva, ami némi óvatosságra utal.

#679853 Ibiza Előzmény: #679846

két hullám volt otp-ben.. és kettő a matávban..a brokik tudják a megbízásokat és kihasználhatják a magasabb árakat veszteség kimutatásra..a nyereség átkonvertálására.

amikor mtel emelkedett tudni kellett volna kik veszik..annyira nem érdekelt utánanéztem volna..ursi lehet tudja.

szerintem a blúkból vásá…

#679842 Ibiza

szerintem a blúkból vásárolgat valaki a xetra bevezetésére..

#679837 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679690

Akkor csak optimizálják azt az adót! Hajrá! Fúrjanak, faragjanak, fűrészeljenek! (közben, esetleg még érdemes lehet a lehulló forgácsokért lehajolgatni...bár a derekam már nem a régi de sebaj, majd a profitból jól "kikuráltatom" magam)

Egyelőre tökölődés, vaka…

#679836 birkanyiiroo

Egyelőre tökölődés, vakarózás... aztán meg alamuszi cica nagyot ugrik. :)

#679718 Kissherceg Előzmény: #679690

ezt írtam a rekord forgalmú napon, hogy adót optimalizálnak. Csak nem úgy, mint ahogy leírja... Offshore cégekbe pakolták ki a pozíciókat sztm.

#679703 Ibiza Előzmény: #679690

a nagy adózók a világ minden országában egyéni elbírásást kapnak..megegyeznek a 10-20 legnagyobb adózóval mennyi az elvárt adó..és akkor erre már lehet költségvetést építeni.. egy nagy cég jó esetben annyi adót fizet mint ezer kkv..és ezer kkv-vel mennyi gond van.

Egy nagy cég már azt csinál amit akar..kokakóla is névhasználatot fizet egy offshore cégének..néha szipognak rajta de nem keménykednek..aki nulla adót akar fizetni arra koppintanak.. lásd Starbucks..

A PF-en írta ezt valaki,…

#679690 Margaretta

A PF-en írta ezt valaki, eléggé elgondolkodtató:

" Egyébként az adóelkerülés épp itt zajlik a szemetek előtt a Telekom részvényeinél. Tudod miért nem megy feljebb? Mert év vége van és épp most adás-vételnek álcázva HIFO-val átkötik a fenti pakkjaikat (van bőven ). Amíg kész nincsenek addig állunk.

Itt vannak az óriási pénzek, amik kikerülnek az adózás alól, jókora veszteségnek álcázva, közben db számot is növelnek. Mi meg megesszük egymást pár forintért."

#679686 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679666

Látom képzed magad rendesen "majomügyileg". Ezek bizony csimpánzok, kétség sem férhet hozzá, viszont az is kétségtelen, hogy nem " hatvankilenceznek"... csak játszadoznak. No mind1, mai nap jó izgalmasra sikeredett a telkónál... majd mikulásra talán "rallyzunk" 1 forintocskát...

ez már volt egyszer..vev…

#679684 Ibiza

ez már volt egyszer..vevő megvette a pakkját utána a forgalom leesik és nyílván vételi erő nélkül az ár is..

amit itt kivettem azt beraktam OTP certibe.. most +20%..a dax shortom nem néz ki jól de lefeleztem -3%-on..a többit tartom..

#679678 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #679668

Te szereted ezt a fej-váll a rés alatt alakzatot? (a fordított fej-váll a rés alatt formációt még csak elképzelni sem tudom :-)