valaki nagyon erotikus
valaki nagyon erotikus
Vicces ez a sok 69 db-os vétel 284-nél:)
Csak azért írtam,hogy nem történt semmi,mert sem nagy beöntés,sem nagy shortzárás nem történt,és az soha sem pozitív előjel,ha egy alacsony árfolyamon túl sokan tudnak bevásárolni,tehát az általad várt 250 még kényelmesen elérhető.......csak erre gondoltam,ennyi
Neked spanod a René (is) ? Olyanok vagytok mint borsó meg a héja. Ez igen!
"...Mattheisen nem tud lósz@rt sem..."
Írtam is, hogy nem ő a tégla. :)
Na bumm, megy nekem mindkét szerep ... ha kell még akasztott ember is lehetek, az eddig még úgysem voltam..utána majd jól reinkarnálodom, oszt megint próféta leszek (néha keverem ezeket a vallásokat, de olyan sok van belőlük...) Neked van informátorod? Oszt ilyen legendákról mesél? Én magamtól jöttem rá! :-)
Mattheisen nem tud lósz@rt sem...
:) guru voltál (eddig)... most még próféta is lettél? :-) (vagy esetleg ugyanaz a személy volna az informátorunk?) ... az enyém (még) nem a föncsi (Mattheisen)... ;-)
Jól beszélsz! Türelem, türelem, türelem, és aztán tele lesz (a gatya, meg a tököm is :-)
Már hogyne történt volna semmi? (amúgy, sokan nem is vártak többet, sőt 250-260 forintos várakozások voltak szép számmal, ahhoz képest káprázat van).
Most komolyan...csak én látom, hogy két éven belül eltünik a telkó részvény(és/vagy annak árfolyama:-)? Emlékezzetek majd szavaimra, hitetlenek!
Most egy nagyon hiteles, és jól publikált felvásárlási story-t kellene elhinteni, rögtön limit lenne :-) Türelem van, én ráérek (ahogy Hathor mondaná :-)
Szóval, nem is olyan ritkán... van alapja a városi legendáknak is...
Csak egy kérdés... ha viszonylag sokáig itt tötymörög akkor azon ki keres pénzt? Pedig valakinek keresni kell, főleg birkanyíró kollégának(bár első ránézésre úgy nézhet ki, mintha most ő lenne a birka, oszt még nyírnák is) és jómagamnak :-) Természetesen jó lesz ez! (de csak majd úgy hirtelen). Addig manipula van... No, ez lenne a ma délutáni verzióm! :-)
Ahhoz képest, hogy azt írtad korábban, hogy a tegnapelőtti forgalom alapján akár évtizedekre is bebetonozhatják 300 alá, elég csalódottnak tűnsz 2 nap elteltével, hogy még csak itt tart... nem is értem miért. :-)
Egyenlőre, jól tetted:)
Hát igen,emelkedésben soha nem engedik megvenni a piacot(főleg a kicsiknek nem).....
Ez a nagyok csere-beréje volt,igazából nem történt semmi,pedig többet vártunk....
Én szóltam tegnap este a másik totyikban...:-) a történelmi Mtelekom izében.. tehát nincs semmi meglepetés. Jön a totyorgás.. viszont közben meggyártottam az aktuális összeesküvés elméletemet...(de ez most jó is lesz :-) kinek az érdeke itt tartani az árfolyamot... és meg is válaszoltam magamnak( az egyéb problémákra majd találnak megoldást). Ezt az egész történetet már végigjátszottam a Nokiánál, az sem kellett senkinek mondjuk 2.8 -ért(nekem igen) aztán meg, persze nem akarok párhuzamot vonni a két papír között :-)(dupla, tripla itt sohasem lesz) persze a hazai tőzsde szépen megmutatja, hogy milyen a mi gazdaságunk, milyen hatalmas a bizalom... lehet sikert kiálltani minden nap, attól még a sz@r az sz@r marad. A lényeg 25-30% benne van a papírban, minden leszúrásnál veszegetek, oszt nem kell ezt figyelni 5 percenként, van még sok kecsegtető papír, persze nem a BÉT-en. :-)
régi a forgalom...
"Azt is azért el tudom könnyedén képzelni, hogy év végére 300 fölé keveredik."
Ennek, jövő hét végére 300 fölé kellene keverednie(ez a konzervatív verzió, igaz ugyan, hogy ez Matolcsy papának sem jött be, az optimistáról nem is beszélve, de mi jobbak vagyunk a Gyurcinál) .
Kicsit azért erősíthetnéd a longot, mi is veszünk majd OTP-t, bár az is csak tögymörög össze-vissza de majd megrántjuk! :-)
Ez surranópályás termék. Igazi nyugdíjas papír alapvetően nem a kapkodó idegbetegek játszótere. :) Nem lenne egyedi ha szép lassan felkúszna jövő áprilisig 20%-ot.
Azt is azért el tudom könnyedén képzelni, hogy év végére 300 fölé keveredik.
De azért az humoros osztalék környékén 500 -ra vártam most meg majd a felénél van, és nem veszem meg.
Maradunk Otp-nél az "jobban teljesít". :)
Ne ostorozd magad! Amikor még (én is) kezdő voltam, ennél nagyobbakat is tévedtem! :-) Szóval fel a fejjel, majd belejössz! A helyzet a következő, ha netán, véletlenül, tényleg emelkedésnek indulna(éppen ideje volna), akkor sem maradtál le még semmiről, nem gondolnám, hogy holnap limites emelkedésben lesz részünk...
Nyitóban azért a tegnapi tippemnél "kicsit" több fordult meg. :)
Hát lehet ,hogy most kellene beindítani az osztalékspekit. Msci téma lezárult történelmi minimum környékén van. Igaz frekvencia témák még függőben, és persze rezsiharc ami örök.
Inkább várok vele majd a 2015-ös osztalékspekire. :)
Egy napközben korábban megnyitott chartot másoltam be, ezért szerepel rajta 286, de a lényegen ez semmit sem változtat, és ez: FELLLLLLLLL!!! :-)
Elvileg egészen jól állnak a csillagok ahhoz, hogy lendületből nekifusson az 50-napos mozgónak: