Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#679504 rbbj11 Előzmény: #679482

én nem, ezt írtam lejjebb is

Sajnos még mindig nem vagyok jó hóágyúzásban

#679496 cédrus Előzmény: #679482

ki érti ezt, mi? Nincs csőd, atombiztos 500, bízom a cégben, nyitóban borítom is szent hathorod

#679482 Bendeguz Előzmény: #678808

Látom Hathor még mindig kedvelt céltábla. Írjon, aki nyert a speki tömésen valamit! Az akartam, de elfelejtettem, meg a tudtam előre de mégse vettem beírásoktól kíméljetek :)

#679433 taresz Előzmény: #679430

A világítást a feleslegessé vált gázturbinák átalakításával oldják meg. A lámpákat a "közvilágításos" sztoriból megmaradt készletekből. A vezetékelés kérdéses........ Talán a "rezes"banda összetalicskázza.

Jó lesz az meglásd...........

#679409 Kissherceg Előzmény: #679350

Szerda este megkezdik az eplényi sípályák hóágyúzását. Ha az időjárás megfelelő lesz, a centrum december 7-én nyitja meg kapuit.

Amint megfelelő hőmérsékletre hűl a levegő, az aréna 44 hóágyújából 24-et beindítanak és megkezdik az I-es és a tanulópálya hóágyúzását - tájékoztatta Ebele Bálint, a Nordica Síaréna marketingvezetője az MTI-t.

Szerdától minden nap hóágyúznak, mert december 7-én szeretnék megnyitni az összesen 7,5 kilométer pályával, hét sífelvonóval rendelkező komplexumot a látogatók előtt.

A síarénában idén újabb pálya éjszakai világítását szerelték fel, így Eplényben már 4 kilométeres hosszon lehet sötétedés után is síelni. A tervek szerint Eplényben jövőre egy új sípályát is építenek, új felvonóval, egy meglévőt pedig meghosszabbítanak és szélesítenek.

#679088 exmnbs1 Előzmény: #679084

hathor szerződése is lejárt mára......

tegnap sikerült pár spekát beültetniük

#679087 exmnbs1 Előzmény: #679084

hathort szerződése is lejárt mára......

tegnap sikerült pár spekát beültetniük

#679084 rbbj11 Előzmény: #679051

ugy tünik ma nem lesz hintáztatás, minden nap feltünö lenne talán még a semmirekellö pszáf-nek is