Amennyiben ilyen egyszerű lenne akkor mki,minden évben meglovagolná a mikulásralit,shortolna májusban és dőlne a péz...feltenné vki a kezét akinek ez alapján sikerült? :D
Amennyiben ilyen egyszerű lenne akkor mki,minden évben meglovagolná a mikulásralit,shortolna májusban és dőlne a péz...feltenné vki a kezét akinek ez alapján sikerült? :D
A kisbüfi csak akkor mehet fel a padlásra, ha előtte lemegy a pincébe:)
A húsvéti nyusziban is hiszel? :D
...feltöltöttem a puttonyomat beker 18500-as átlagon.
Hát jöjjön akkor a Mikulás...:)
ez teljesen döglött piac, egyedül kispapírok egy része ér vmit
százas pakkok cseréltek gazdát....
Hathor elkezdtél betárazni? :)
Hihetetlen, a pénzem kb 10%-a van a magyar tőzsdén, de még azt is sajnálom, nem termel semmit már vagy fél éve, ha nem több. Azóta a dax-al elértem 50%-ot.
Ezen a piacon azzal járnánk a legjobban! :D
Vajon ma miféle izgalmak törnek ránk?
Jajj,ne is mondd,úgy izgulok hogy mikor kezdődik! :DD
És mi leszünk a menekülő ország, minden pénz mindenhonnan idejön, csak győzzetek kapaszkodni :D
Megvárjuk míg elkezdődik a korrekció ezen a szinten,vagy mi lehet az ördögi terv?
http://stooq.com/q/?s=wig20&d=20131125&c=1y&t=c&a=lg&b=1&r=^bux+wig
érdekes, hogy a lengyeleknél a WIG 20 tényleg nem ment semmit, de a tágabb WIG meg több mint 20%-ot
... csak nagyságrendileg mondtam a stooq chartja alapján.
Torzit is kicsit mert ugye ott egy év visszamenőlegesen az november végét jelent.-nem jan.1.
,de a lényeg ugyanaz. USA, DAX csúcsokon mi meg sehol.
ne haragudj, de szerintem tévedsz..én egy excel táblában 2005 óta vezetem több tőzsde napi záróértékét, és persze éves összesítéseket is csinálok...nálam a 2013 évre 11.22-i zárással: Bux: +1,52 %, WIG20: -0,46%, PX:-1,51 %, RTS: -0,65%...nagyon gyengék a kelet-eu+orosz tőzsde....ezzel szemben: DJIA: +20,47%, Nikkei: brutális +48,55%...DAX:+19,70%, CAC40: +19,13%...franciákat mindig lesajnálják, pedig idén tartják a lépést a németekkel...
http://stooq.com/q/?s=^spx&d=20131122&c=1y&t=c&a=lg&b=1&r=^bux+wig
SP+30% WIG+25% és a BUX+4% elmúlt egy évi produkciója
Vajon ki fog konvergálni a másikhoz? -vagy ez már a "magyar út"...