sztem is....sokan kimaradtak, mások lemaradtak
laza ez a mai 30 millás forgalom + hozzá a napi hullámvasút
szép tömés megy benne
rambo szórakozik
ő szokott beugrani egy pillanatra
miert nem allsz be helyette? :) Tudom en, hogy ebbol van otthon a zsirosdeszka :)
;)
Reggel hívott a zequiloros üzletkötő, hogy adjak el, tehát min. tartás javasolt...
engem is megüt a guta....a kereskedési rendszerben péntek 17 óra után karbantartás volt a szolgáltatómnál....olyan jól sikerült, hogy ma reggel nem indult el a rendszer, csakk 11 óra után, és azóta is akadozik....
Igazad van, veszelyes jatek lett volna, egyedul a pszichora alapoztam. Nem szokas ugy egymast koveto napokon limiten tartani semmit, hogy legalabb napon beluli felpattanas ne legyen, hacsak nem dramai hir az oka a limitelesnek. Itt semmi uj hir nincs, csak kiszabaditottak nehany marhat a bezart karambol, aztan azok fujva kitortek. De egyertelmu volt, hogy nem azokon az arszinteken vagyunk, ahol veg nelkul jonnek majd a karambol...leirtam napokkal ezelott, miert.
Nem tudom mit jelent, en nem szoktam rebuszokban beszelni, es ha beszelnek hozzam, akkor szeretem, ha nem kodositenek, hanem nyiltan es udvariasan kimondjak, amit akarnak.
Neked sztem picit megartott ez az e-star story, es mar mindenhol demonokat latsz, ott is, ahol meg csak arnyekuk sincsen.
nehezen áll össze az a pufferalakzat.. :)
Pont ahogy 12000 és 80 között ment... csak annyit szösszentettem hozzá, hogy mivel hirtelen kiszabadultak a köszvényesek a pincéből, lehet h. megcsapja őket a friss levegő oszt egyik-másik teljesen megkergül tőle... ki tudhatja ezt ebben a mai bolond világban? :)
80-100K-val csak szeretnék
egyelőre még pufferelni kell a vevőit
OK, na de miből remélted, hogy onnan 113-ig elmegy utána? És ha hirtelen leöntik limitre 80-100 k eladóval és beleragadsz? Ésszerűtlen (most még) spekizni vele akár 50ezer Ft-al is... szerintem.
Jól tudod, hogy mit jelent, és az elmúlt két évre tekintettel csöndben lezárom ezt a párbeszédet. Köszönöm a válaszaid még anno, a nehéz időkben.
sok a friss hús köszvényes... idővel majd megszokják, hogy ne álljanak alá... :)