Portuguese Commentary - Cristiano Ronaldo Hattrick
BRASIL-SAMBA-BRASIL
Portuguese Commentary - Cristiano Ronaldo Hattrick
BRASIL-SAMBA-BRASIL
lehetne északi is, de ez úgy néz ki, mint egy lepukkadt alkesz!
Meg az összes eddigi klubjából elzavarták. Tényleg ez lenne az az ember, aki gatyába rázza a magyarokat??!
Akkor már inkább Pintér, noha az is hülye!
http://sportgeza.hu/futball/2013/11/23/dzsudzsak_volt_edzoje_jon_a_valogatotthoz/
???
Ha már külföldi edző, szerintem nem északi kéne....
foci vb
a kis mazochista
Megerősítve: Magyar válogatott akar lenni a román Bicfalvi
Játszott már máskor is, ha nem is sokat....
http://sportgeza.hu/futball/2013/11/20/orban_viktor_fia_jatszott_a_videotonban/
Gyerekek ,hogy milyen tehetséges ez a család...
Mondjuk szerintem 3-0 -nál már én is beállhattam volna...
Szegény gyereknek majd csak azt lesz nehéz megérteni jövőre vagy 4 év múlva, hogy miért került vissza megye3-ba...
Messi sem sérült meg évekig..... és ennél is több gólt vágott az elmúlt években. Amúgy ne tessék már túlzásokba esni, lő pár gólt, oszt rögtön szobrot állítanál neki.. ráadásul szerintem kokszol! :-)
Ronaldo emberből van egyáltalán? Elnézve milyen erőnléte van, emberi szövet fém vázon kb. :) Ha megfigyeled szinte soha nem sérült, komoly sérülésére nem emlékszem, pedig aprítják rendesen, minden meccsen játszik, annyit fut, és olyan gyorsan, hogy egy lónak is becsületére válna.
Ennyi gólt is amit lő, jó már nem a kemény angol bajnokságban van (sajnos) de hát akkor is.
Szóval a legjobb vsz.
Nem tiltakozom ellene. Mostanában nem megy neki rosszul a játék! Aranylabdát neki! Hadd örüljön a biciklis futár :-) Szegény Messiás meg folyamatosan sérült.....
Mekkora (ön)gólt rúgott ez a görög!
Szlovákok is jobban teljesítenek...persze csak barátságos meccs volt.
Szlovákia-Gibraltár 0-0
francia ukránt néztem, franciák lemosták őket.
Románok meccseit nem láttam, de nem meglepő, hogy simán kiestek. Nagyon gyenge volt a csoportunk a hollandokat kivéve. Görögök ellen semmi esélyünk nem lett volna vsz ezzel a játékkal amit mutattunk.
na a svédek is megtudják, milyen az mikor 2 perc alatt 2 gólt kapnak... feljöttek 0-1-ről 2-1-re, volt remény, aztán kaptak gyorsan 2 gólt.. 2-3.. C.Ronaldo mesterhármas...
Félelmetesek lehetnek ezek az osztrákok, nagyon tudtak mindig is focizni.
Én inkább azt látom, hogy a vizilabda kivételével nincs tartás a magyar csapatokban.
Ideértne a Fradi női kéziseit is, akik a tavalyi sérüléshullám után most sérüléshullám nélkül is simán kiestek a BEK-ből:-(
Valami fejben nem stimmel, a vizilabda talán azért kivétel, mert ott az erő dominál.
Hiába fordított 0-1 után a magyar U21-es válogatott az Ausztria elleni hétfő esti Európa-bajnoki selejtezőn Grazban, az esélyesebb hazaiak a második félidőben három gólt szerezve érvényesítették a papírformát és bebiztosították második helyüket a csoportban 4-2-s győzelmükkel. A mieink az első félidő második felében jól futballoztak, különösen a két gólpasszt kiosztó Kovács, valamint Radó és a pazar gólt szerző Holman volt elemében, de aztán felőrölték a védelmünket az osztrákok.
egyszer volt egy idiota,mert jobbat nem tudok rá mondani kollegám....
kézenállva végigment egy 3-4emeletes irodaház lapostetőjének a peremes szélén poénbol-olyan 10-15métert tuti,az a maki ugy szaladt kézen,mint én lábon:)