64-nél lesz az új ATL! És akkor szólhat majd a dal: "64 -ben épp,hogy elindultunk,az volt a hej...hej az igazi szép idő"!:)
64-nél lesz az új ATL! És akkor szólhat majd a dal: "64 -ben épp,hogy elindultunk,az volt a hej...hej az igazi szép idő"!:)
"Kötvényesek is ki lettek fizetve. Ott is hanyatt homlok menekülnek a buta kötvényesek. Nem tudják, ha vennék a papírt emelkedne, és saját portfoliójuk értéke emelkedne. Nem Ők szaladnak eladni, minél olcsóbban, annál jobban járnak alapon, alsólimitre beteszik.
Soós meg jót röhög ismét. én is.."
hathortól, természetesen
miert vennem? azt is irtam, veteli ero se lesz benne, kb. elkov 10 evben sem....
csak azt talalgatom, meddig mehet le
kedd nehéz nap lesz a részedről, e-star ATL, keg f.a. hétfőn tessék korán lefeküdni :))
tudott és a minimális forgalommal odarakták hogy ma 125 legyen, hétfőn pedig 100
Akkor vegyed:) Én kihagyom, könnyű szívvel....nem látom, miért venné most bárki, őszintén szólva. Most még manipulálni is veszélyes, sok szereplőnél sok részvény van, és jó eséllyel lesz még jóval lejjebb. Ha még mégis emelkedik, nekem az se fáj, ebből a részvényből nem kérek többet, max Herceg szintjeinél, de ott se biztos. Csak emelkedésnél majd jön a bolond őrjöngeni, ez az egy baj lesz vele csak.
ok, legyen 40% a tömegeknek elfogadhato. De mar most is lejjebb van...
Na jó, de mondjuk úgy volt 150, hogy már mindenki tudott a hígításról, az azért nem ugyanaz - szóval szerintem ezt nem lehet így számolni
Soós az árfolyam esést dr Botosra próbálta a közleményben tolni hogy még pereskedik
Szerintem is az az elsődleges, és én bizony kötvényesként a 26%-hoz viszonyítanék....vagyis 40%-on úgy érezném, megérte kivárnom ezt az egy évet. A bukót lelkileg már egy csomóan elkönyvelték, erről elfeledkezel. Még mikor kereskedtek a kötvényekkel, már akkor is csak 65% körül forogtak, és több mint egy éve csődölt be az E-star, volt idő emészteni. Néhányaknak szerintem lelkileg egy 150-es árfolyam sokkal inkább már a talált pénz kategória lenne (mivel többször is úgy tűnt, semmit nem kapnak már vissza), nem pedig a nagy bukó realizálása.
nem egyenes az arányosság. inkább exponenciális és 6 Ft sanszosabb :(
150 körül volt 2.6m rv-nyel a tőzsdén
most 8-szor annyi papír van, a 20 alatt stimmel
itt már csak a részvényárfolyam számít... az ex-köszvényes lát egy db számot a számláján, azt beszorozza az aktuális árral, aztán eldönti ez neki így jó-e... :)
sztm 40 alatt érdekes perverzeknek, 20 alatt nekem is :)