mondjuk ehhez hasonlóan évekre, évtizedre bebetonozott zombi még sztem nem volt a bet-en
mondjuk ehhez hasonlóan évekre, évtizedre bebetonozott zombi még sztem nem volt a bet-en
EETEKbe még nem ment vissza a Mielicz
azon dolgozniuk kell(((((
Érdemes még a 17 és 26%-kal is számolni, ha jól emlékszem, kb ilyen értékeken szedték el a kötvényesektől a kötvényeket. Vagyis aki felette tud még adni, úgy érezheti lelkileg, hogy jól járt, mondjuk a kiesett kockázatmentes hozammal lehet még növelni ezt a két %-ot, de az annyit nem számít. Ha nem lesz valami nagyobb szereplő, pl a tulajdonosok közt lévő alap, amelyik úgy érzi, érdemes átvenni a céget, akkor szerintem 30-35% felett már komolyan beleadnak majd a kötvényesek.
Új lakóval bővült a BÉT népes trágyadombja. Mondjuk már régóta oda tartozott, csak most kapta meg az állandó lakcímkártyát.
tér lefele az van gazdagon, elsőre úgyis túlszórják...
akkor innen nincs igazán tér lefelé....mondjuk felfelé se, ez örök idökre itt fog zombulni
nem
366-ért kaptak a rv-t kicsit 100% alatt átváltva a kv-t
50% 186 körül lenne
most 33% megtérülés körül van az árfolyam
tehát 50% érték 92 körül?
Akkor sztem sok kötvényes mostanában nem fogja 92 alatt adni
aki vallásos imádkozhat otphez... aki bennfentes az meg beszélhet is velük :)
kötvényesek milyen árfolyamig kapják vissza a befektetésük értékének felét?
Nyilván ironikusan írtam Ferenc hülyeségeire. Állandóan nyomja ezt a jóságos dumát így 100-200 forint környékén, mintha a régi beragadtaknak szurkolna, miközben a saját skalpjai érdeklik csak. Amivel nincs is baj, csak a duma nem kell.
szép a könyv