Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#678507 Sly-- Előzmény: #678500

Nem volt célom ideírni, és nem is szeretnék többet, de sajnos látom, hogy folyamatosan magyaráznom kell, mert nagyon nehéz eset vagy, és vagy nem akarsz megérteni vagy csak ennyire vagy Te is képes...

Nem az offért szóltam Zotyára! Nem értem, hogy hogy lehet ezt így érteni, de látom, neked sikerült.

Csupán azt merészeltem beírni, hogyha már bemásolt egy hozzászólásomat, amiből nem derült ki az előzmény, akkor azt pontosan tegye úgy, hogy a negyedelést azt a visonka árfolyamára értettem.

Ha a továbbiakban sem érted, nem fogok magyarázkodni és rágódni a semmin, ahogy ezt Te teszed.

De akkor inkább ne másoljatok legyetek szívesek, mindenki el tud olvasni ott ahol akar, ha én érdeklem.

Köszönet.

#678500 Trisz Előzmény: #678484

Mondjuk ez is jellemző rád! Az első vagy aki rászólsz másra a legkisebb off-ért. Te viszont már alapból szinte naponta hozod elő E-kaki+Visonka témakört KEG topicban. :)

#678494 Zotya32 Előzmény: #678491

Jaj... :))

Itt azt hiszem mindenki megkergült... :)

milyen mannát? mit kapok én tőle? Az a baj, hogy részvényesként, nem a csődöt várom alapesetben, hanem a kiutat keresem minden lehetőségben? A szlovák 1sps is egy ilyen lehetőség. Kácsor hitelátvállalása is az volt, mikor kiderült. Csak ő nem igazán szakmai befektető, mint az sps... Hathor jött a vonalaival, hogy vétel... én 37-nél vettem, nem most, hanem már bő 1 éve, sőt előtte is volt...

azért lássuk be, a vonalai bejöttek... re: 26-56; ahogy írta, végigvette a ledumálós esést, és már nyerőben van. Neked nem tűnt fel az e-star-ban, hogy ott is bejött neki? Amikor megjelent, titkon bíztam benne, hogy most is nyerni fog, és akkor én is... eddig jó, a többi majd a közgyűlésen kiderül (nekem legalábbis, mert én megyek)

#678493 exmnbs1 Előzmény: #678487

nem képzeled hogy ezért a csődszelesért kapkodnak)))))

szóval kácsor az ellenfél továbbra is???

#678491 cédrus Előzmény: #678487

Nekem az utóbbi időkből való ténykedésed olyasmit tükröz, hogy privát üzenetekben kapod a mannát folyamatosan hathortól, az a helyzet.

#678490 exmnbs1 Előzmény: #678487

s di Stefano is az ő haverjuk?

tavaly lettek gázbeszállító cég az autókölcsönzőből.....

#678487 Zotya32 Előzmény: #678484

visonkát kácsorék nyomják le, így akarnak nyomást gyakorolni a keg-re. december végére az is helyreáll... hamarabb lesz 300, mint 40ft :))

a keg-esek helyében eladnám a sonkát egy szakmai befektetőnek, és abból a pénzből kifizetném kácsort, aztán menjen isten hírével, keverje a tápot :))

#678484 Sly-- Előzmény: #678483

A negyedést a visonkára értettem a mai 160-ról.

Ha már másolsz, akkor pontosíts...

#678483 Zotya32 Előzmény: #678386

ezt tegyük el a jövő hétre:

hátha lesz 68... ha netán kifizetik a svájci bohócot, akkor lehet rá esély. :)

"(#46707) Re: Tőzsdére hangolva

Értékelés: 0

előzmény (#46704: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 13:19

még higíthat párszor, mire negyedelődik innen

sosem fogja tudni eladni

sly36

Jelzés a moderátornak

(#46706) Re: Tőzsdére hangolva

Értékelés: 0

előzmény (#46703: tris) | válasz erre | Ma, 13:18

nem tegnapra vártam, jövő hétre ígérte hathor

Ő fog felsülni vele, nem én, mert nem lesz annyi

sly36"

#678388 exmnbs1 Előzmény: #678385

mivel ingyenes talán mehetnének bár hogy lenne szakember a vezetésben az kétséges))))

#678384 Trisz Előzmény: #678270

Igen. Ez a helyzet nehezen ítélhető meg ebből a szempontból. Mint a viccben:

Dr úr! Mostanában olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem? :)

#678353 exmnbs1 Előzmény: #678311

a 11K-val állították be a zárót, utána is 40 körül volt a könyvben, 28K maradt bent