Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moto GP

Re: Talma szerződést bontott!!!

#97352 Kriszti@n Előzmény: #67816

nem egyszerű az biztos.néha én is megbolondulok(már egyre ritkábban) de 1x 2x majdnem elb@sztam azzal,hogy egy pillanatra is másra figyeltem. borzasztó koncentrációt igényelhet, a technikai tudásról nem is beszélve...

#67816 Ricsi Előzmény: #67798

Baromi nehéz így motorozni. Pár hete voltunk a Tátrában kanyarvadászaton. Én mentem leghátul, mert a boxer sokszor leért a kanyarokban. Amikor bírtam a tempót, néha elvitte a szemem az előttem levő 3 srác, akik szépen libasorban döntögettek. És én is elkezdtem, bár még nem volt ott a kanyar:)))

Ilyen feszített tempóban mindig optimálisan indítani a kanyart, számomra művészet.

#67798 hosszhuszár Előzmény: #67772

Hát, én nem szoktam nézni ezeket a futamokat,de ezentúl nézni fogom.

Ez szenzációs volt.

A riporter sem volt kutya:)))

#66973 kerikoma Előzmény: #66850

Kemény az ő világuk szerintem, és mi ezt nem nagyon tudjuk. Az biztos, hogy már folytak előzetes tárgyalások és mi még azon szurkoktunk, hogy Simoncellit nyomja már le egyszer ebben a szezonban, de ő már tudta, hogy megy a GP-be! Kicsik vagyunk, de én személy szerint örülök, hogy a Királyok közt van! Ebben az évben nem hiszem, hogy izgulnunk kell azért, hogy a Dokit mikor fogja szorongatni:)

Akkor is bevállalta, mert az idő nála is ketyeg!

#66850 Ibiza Előzmény: #66062

csak nekem ez nem jön be..pofámba hazudik talma..és még rátesz egy talán visszavonul dumát... profi sportoló azt mondja menedzsere intézi a dolgát ö vakon megbízik benne.. neki az a dolga edzett legyen és a maximumot hozza.

#66845 Rogi Előzmény: #66017

Egyetértek, ezt támasztja alá, hogy hirtelen a MOL lesz a főszponzor... Le volt ez már fixálva.

#66398 KJanek Előzmény: #66394

Így van, hatalmas lehetőséget kapott, ráadásul nincs veszítenivalója, mert egyelőre csak ismerkedik majd a motorral, de ha esetleg így is sikerülne neki valami jó eredményt elérni akkor arra rögtön felkapnák a fejüket a nagyobb csapatok is.

#66394 Waszeitung Előzmény: #66390

Dovi ezzel a motorral ment mielőtt leszerződtette az egyik legnagyobb csapat a Repsol Honda,aki tehetséges arra felfigyelnek a hozzáértők akármilyen rossz motorral is megy,szval Gáborunk most óriási lehetőséget kapott,bízom benne hogy él is vele!

#66393 kerikoma Előzmény: #66390

Melandri is egy szar Kawával megy mégis tud meglepetéseket okozni! (Nem a Kawa szar csak az övét nem fejlesztik)

Mondjuk vasárnap még nem várok csodát, mert gyenge motorral, élete első GP futama biztos nagyon kemény lesz!

Akkor is hajrá Talma. (A doktor most parázik biztos:-)

#66390 akpo7 Előzmény: #66062

Nem mondanam viszont, h. a legjobb motorra fog felulni. Na mindegy, en orulok neki. Ha ezzel a motorral bizonyit, 2 -3 even belul barmi lehet.

#66062 kerikoma Előzmény: #66017

Hát ha igaz lesz, akkor a menedzsere mégiscsak egy nagy mágus, és jól megetették a jó népet:)

#66017 Ibiza Előzmény: #44202

nagy sunnyogás volt talma részéröl..látszott nem mond igazat... kaptak jobb ajánlatot felakarták bontani szerzödést.. ennyi.. de jött a süketség ..

Talma

#58396 Waszeitung

Gábor legkésőbb két hét múlva újra motoron lesz, a kérdés már csak az pontosan hol. A WSBK szériába azonnal mehetne az egyik szatelit-Ducatihoz, kiváló feltételekkel, aztán jövőre jönne vissza a MOTOGP-be 4-ütemű gyakorlattal a MOTO2-be, ahová akár már most szerződtetné két nevezett csapat is. A fő cél hogy Talma mielőbb motorra üljön, lehetőleg a MOTOGP-ben megfelelő háttér biztosítása mellett. Favaro kijelentette, hogy Talmát hamarosan újra motoron fogjuk látni megfelelően mmagas szinten.