Lobogónkat megfújta a szél!
47 is elfogyott!
Én hiszek neked. :) De azért szívesebben venném, ha kimaradna a kor. :) Inkább cserébe menjen magasabbra. :) (Csak mert ilyen kompromisszumkész vagyok.:D)
hová lett a nagyvevő????
nem kell neki ennyiért sem???
majd holnapután aki regisztrált a kgy-re már dobhatja is
Mert beszerezhetne magasabban, mint ahogy mi vagyunk benne
miert faj neked, ha mas is szerez olcson papirokat? :)
Meg kéne venni Meciár elől a papírokat ,-)
Minek neki olcsón beszerezni?
alapvetoen, ha nem lesz nagy gikszer, elsodeleges celaram 66 volt, de ettol fuggetlenul sztem passzol a kepbe elotte egy kor 41re
Ne is mond! Filozófia szigorlatról kivágtak. 3 félév anyagát kb. 4ezer oldalt 3 nap alatt kellett uv-ra benyomni. És szóbeli volt. A víz kiver, még ha csak rá gondolok is. :)
A könyvolvasással az a bajom, hogy kétféleképpen lehet olvasni. Ha szó szerint olvassuk, akkor az van amit írsz. Ha viszont a sorok között olvasunk, akkor mást is jelenthet. Komoly reklámértéke is van.
A bonyodalmat az jelenti, hogy nincs hozzá használati utasítás, mikor hogy olvassuk. Én hajlok arra, hogy az optimizmusom vezéreljen. (Te sem vagy egy pesszimista fazon, tudom.)
Így aztán előfordulhat a jövőben is olyan, hogy Rbbj-nek legyen igaza velünk szemben. Most szívesen szembe mennék vele, de nem akarok hülyét csinálni magamból. Inkább diszkréten szurkolok a prognózisodnak. :)
Jó ez az összehasonlítás:
http://postimg.org/image/hko3qcsix/
Összeraktam KEG napos chartot, és TVK napos chartot.
Felül KEG, lent TVK.
Mindkettő egyformán törte a csökkenő trendet feketével, majd fülescsésze alakzatból kitörtek fel. TVK előrébb tart, mert pár hónappal előbb indult.
Mindkettő visszatesztelte a fekete trendvonalat és élesen elindult fel.
Én valami ilyesmit várok KEGben is ,-)
TVK Grafikonon mellé írtam hol tarthat kb KEG
uncsi trollkodás :D
megérkezett Eximbus.. emelkedés vigyázz! :D
rekettyei azért lépett le hogy ne neki kelljen bejelenteni a Mirko kifizetését)))))))))
sajna ma is gázfejtés van, nem ér rá venni Meciar))))))
meg minek is úgysem szavazhat vele