Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#678122 Margaretta Előzmény: #678096

" Mégsem biztos, hogy negatív betéti rátát tervez az Európai Központi Bank, legalábbis Mario Draghi EKB-elnök mai szavaiból ez következik, ugyanis állítása szerint ebben a kérdésben semmi fejlemény nem történt a legutóbbi ülés óta. A kommunikációs fordulatnak köszönhetően az euró erősödni kezdett."

Draghi volt a ph...

#678098 Euroman Előzmény: #678093

nekem így jó, és más kedvéért nem változom...én se akarnék Veled egy helyen lenni...

#678096 Euroman Előzmény: #678093

miért ne lenne phasz? még a nyiltkozó neve se volt odaírva, csak az, hogy a marketwatchnak vagy reutersnek böfögött valaki, hogy ajd valamikor, esetleg...kamu hí r is lehetett...ne aggódj: nincs munkaadóm, és interjúra se hívtak.....véleményem viszont van...

#678093 Hathor Előzmény: #678092

Már megint milyen phasz?

Ez a nagy bajod. Változnod kéne. Állandóan ideges vagy.

Remélem az új munkaadód nem olvas stoki fórumot.

Nekem nem kellenél ,-)

El tudom képzelni az interviewk alatt is lehetnek kommunikációs gondok nálad.

Próbálj változni, ez nem normális

#678092 Euroman Előzmény: #678091

valami phasz nyilván megint böfögött, mint a tegnapi eur kamat hírnél....böfögés által manipulált piac...

#678089 Hathor Előzmény: #678083

nagyon dojit gyúrogatunk naposon. Na de messze még a nap vége, a támasz meg itt alattunk. ,-)

#678083 Hathor Előzmény: #678082

Van ezzel a diagonállal régóta elképzelésem. Eddig jól halad benne. Van rá séma ábrám mi jöhet ez a mozgás alapján.

Kiküldöm majd privátban azoknak a kollégáknak, akikkel itt beszélgettem eddig, így neked is. Csak meg kell mellé csinálnom a jelenlegi helyzetet.

Trolloknak meg nem szeretném kiadni itt nyilvánosan.

Nagyon fontos hogy a hetes mozgóátlagok összecsavarodtak, kisimúltak, a bollinger szintén kinyújtva hetesen, egyenesre tekerve.

#678082 BudFox Előzmény: #678074

Hello kolléga :-))

Jók a grafikonjaid - mint mindig :-))

hát, egy kis támasz mindig van a BÉT -ben...de azért tényleg egész évben ez a sávozgatás ment... majd ha kitör valamerre... én lefelé számítok - akkor lehet szépen keresni.

#678076 Hathor Előzmény: #678074

Hetesen kicsit csúnyácskább a kép.

Nincs meglepetés egyelőre. Írtam itt pár napja, ugyanezzel a háromszöggel, hogy háromszögből lement, és azt tesztelte vissza.

Most a visszateszt után megint jön le.

Annyira nincs ezzel baj, ha indító diagonál, mert ebben benne volt nekem hogy kiessen belőle. Írtam is.

Az éles fordulat fel lesz majd az érdekes long szempontból hol jön el.

Onnan lehet nekem bika diagonal alapján.

#678075 BudFox Előzmény: #678059

azért csak óvatossan azokkal a vételekkel.

usa mindenkori csúcsán tartózkodik....tehát egy nagy korrekciónak kell most kinnt jönnie. És ha ők esnek akkor megyünk mi is lefele velük, lehet itthon bármi.

#678059 Aptiti Előzmény: #678057

köszi

keresgélek szorgalmasan...remélem meg is találom a jószerencsémet :)

Sikerült venni ma 18400 alatt egy párat. Sajna csak hígítás