Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#678032 Hathor Előzmény: #678017

Eladói 50ig szellős.

Valaki elgondolkodott mennyi a szlováknak a bekere? 31-32től kezdte venni 55ig.

És a vége fele vette a nagy pakkokat. A beker itt lehet valahol szerintem 43-46körül.

Ez alá nem ereszteném a helyébe

43-35 a kitörési szintje. amikor kikapta az első 250.000et piacin.

#678017 Zotya32 Előzmény: #678016

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_palackos_gaz_miatt_is_kutakodhat_a_hivatal.569801.html

"A földgázellátásról szóló törvény hasonló értelemben változhat, mint a villamos energia törvény mérőóra-leolvasásra vonatkozó részei. Ezen túl azonban az új szabályozás a PB-gáz forgalmazóra és kiskereskedőre is kiterjeszti a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) bírságolási lehetőségét, arra az esetre, ha a cég nem engedi akár üzleti titkokat tartalmazó irataiba a hivatalt betekinteni, másolatot, kivonatot készíteni, illetve nem szolgáltatja ki a kért információt. Az indoklás szerint a törvénymódosítás indoka elsősorban a 2013. július 1-jével bevezetett, a PB-gáz árának hatósági árassá tételével összefüggő pontosítása."

#677936 exmnbs1 Előzmény: #677921

E-Starban is szépen megokolták hogy senkinek sem érdeke a felszámolás

aztán mit ad isten, több per van a csődegyezséggel kapcsolatban

"A Társaság álláspontja szerint a csődegyezség biztos lábakon áll, a csődegyezség végrehajtása,

a szerződésszerűen eljáró hitelezők (mely a teljes hitelezői követelések több mint 97%-át teszik

ki) csődegyezségi megállapodás szerinti kielégítése pedig tovább erősíti a Társaság helyzetét,

azonban a megindított és várhatóan induló perek még jelenthetnek olyan bizonytalanságot,

amely a Társaság részvényeinek árfolyamát akár huzamosabb ideig is nyomott szinten

tarthatja."

http://bet.hu/newkibdata/115866714/E_Star_cs_degyezs_g_v_grehajt_sa_m_dos_tott.pdf

#677934 Trisz Előzmény: #677927

A forgalom nem rossz. Mostanában valszeg sok bizonytalan is beleugrott. Ha ők dobálják el, az jó lenne.

#677927 rbbj11 Előzmény: #677911

már könnyű okosnak lennem, de 45-46-ot vártam, elment térerőm, úton vagyok most is

#677922 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #677903

Ő az bezony! Jókat mulattunk régebben az öreggel, csúnyán letudott részegedni, néha csak a mikulás sapka maradt rajta:-) Volt is egy ilyen fényképem róla.. majd megkeresem...

#677914 Trisz Előzmény: #677912

Azért ha átveszed a pálcát, valami okosságba vegyél be! :))

Rbbj-nek nincs is igaza! :))) Csak vicc volt! :)))

#677912 Hathor Előzmény: #677911

45öt megveszegettem még.

Két hét a közgyűlés maximum kikapcsolom a gépet addig :D

Elliott szerint is még csak3-4hullám körül lehetünk nálam. 5ös feljebb megy hármasnál.

#677911 Trisz Előzmény: #677896

Ez most komolyabb paráztatásnak tűnik nekem. (De veled szemben még nem tudott igazam lenni, úgy hogy inkább csak kérdezek. :D) Mit vársz a zárótól?