Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

még a végén felkínálnak …

#678271 rbbj11

még a végén felkínálnak nekem egy visszatérő lehetőséget a shortomra :)

Re: nincs cím

#678259 Ibiza Előzmény: #678248

4,20 körül jött egy 20k feletti vevő utána megbolondultak..utána egy darabig csak a kispálya vette ..záróban még kikaptak 2db 10k-t

#678248 Csusza Előzmény: #678232

Erre én se számítottam. Szerintem semmi nem volt 300-nál, amiről pattannia kellett. (Vagy csak én nem vettem észre.)

Mi volt ez a gyertya? me…

#678232 Ibiza

Mi volt ez a gyertya? megtépték rendesen.

#677942 Csusza Előzmény: #677907

Igen, ez lehet, bár ha pattant, akkor nézhetne ki szebben is.

Amúgy most semerre sem vakít el a pozi, éppen "középen" állok :-), már adtam is el, de még van, ha mégis felfelé venné az irányt.

Bár kitartok amellett, hogy legalább a 4100-at megnézzük nagyon hamarosan. Mai gyertya is ronda lett sajnos.

Az OTP 3 ponttal a Richt…

#677928 Margaretta

Az OTP 3 ponttal a Richter alatt zárt.

Az OTP-nél én 4000-en, a Richternél 4150-en gondoltam beszállni.

#677894 Csusza Előzmény: #677817

Szerintem gyenge, és a 350-70 elvileg támasz/ellanállás, amit elesni láttam, bár azóta mintha kicsit visszakapaszkodott volna.

Nagyon úgy látom, hogy addig nem nyugszanak, amíg legalább 4100-ig le nem tapossák.

Aztán tévedhetik is, szoktam elég gyakran olyat... :-)

#677824 banyaiz Előzmény: #677809

Látom minden napra jut egy kambodzsai hír. :)

1. Maga a végtörlesztés egy megkötött szerződésbe olyan beavatkozás ami enyhén szólva jogilag véleményes. Ezen a bankok átléptek azon az alapon, hogy nem kell a balhé, erre egy ilyen mondvacsinált alapon rájuk nyomnak még egy bírságot az ügy kapcsán.

2. Hol van pl ez a GVH a trafikügy kapcsán stb? Ott nem sérültek a piaci viszonyok, és lehetne sorolni vég nélkül.

Politikailag irányított bohóckodás ez. De ami a legszebb az egészben, hogy a kezelt állomány alapján a teljes szektorra rányomják. :) Ez vicc. Találják meg ki volt a fő "bűnös" aztán azt jobban bírságolják stb.

Úgy látom nagyon vonzó ez a kambodzsai ügyintézés. Nem menő pedig.

#677809 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #677793

Ez a 4 milliárdos büntetés nem sokat számít az OTP-nek... a hírben nem az OTP büntetésének nagysága a lényeges, hanem az, hogy hasukra ütnek, oszt bármilyen "jogcímen", akármilyen nagyságú büntetést kiszabhatnak, ha nem tetszik lehet menni perelni, oszt jó napot!