Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#677910 Trisz Előzmény: #677888

Nem bántani akarlak. Hidd el, hogy a felszámolás senkinek nem jó! Csak a felszámolónak. Meg neked, hogy egyszer igazad legyen. De ebben nem lesz, ne reménykedj! Komolyan!

Ha nem fizetne határidőre, még akkor sem lesz automatikusan felszámolás. Nem tudom mekkora az összeg. De kimegy max a végrehajtó.

#677897 Zotya32 Előzmény: #677896

50k vétel kellene egy elfogadható záróhoz... ez most elég reménytelennek tűnik...

lejáratom magam: előbb lesz 40 alatt, mint 50... most így érzem :)

#677896 rbbj11 Előzmény: #677850

meg a vegen elpirulok... :)

vegre volt pici mozgas, erosen gondolkoztam visszavetelen, de tul razos ennyire kozel a kgy-hez, mikor nem ertek a ceghez...ha nem lenne semmi esemeny mostanaban, visszavettem volna egy adagot.

Egyebkent nem olyan veszes ez eddig, zaro a lenyeg

#677890 Zotya32 Előzmény: #677888

mindegy ki miben érdekelt, csak találgatni tudunk, te a csőd oldaláról, én meg páran a cég működése oldaláról nézzük a dolgot. nem tudunk semmit, csak azt, hogy megint várhatunk hétfő estig, hogy lesz-e teljesítve a svájci vagy nem. kedden vagy örülni fogsz, vagy búslakodni...

ja és közben figyelj a nordtelekomra is... ott is csődveszély van...

#677889 exmnbs1 Előzmény: #677887

ennyit eladni?????

mintha nem lett volna tegnap forgalom

"(Szépen lassan 2-3 nap alatt Hathornak eladta volna. :D)"

Lőrincznek a helyet????? mint operatív igazgató ott van

a többi belső lépett

#677887 Trisz Előzmény: #677881

Te annyira érzéketlen vagy az ellentmondásokra, hogy az már bájos. :)

Ha gáz lenne, és Rekettyei örülne, hogy menekülne a süllyedő hajóról, akkor nem öntene. (Szépen lassan 2-3 nap alatt Hathornak eladta volna. :D)

Ha gáz lenne, akkor miért melegítik már előre Lőrincnek a helyet? Egy cirkuszos lónak odateszik az abrakot és futja a köröket. :) Nem kell nagy előkészület.

Szvsz kirázás van. 50 felett volt egy kis eladás. Rbbj jól megérezte. Jelezte. Ott még nem vágtam. Most már vágom. Ez a mai nap tisztázta a helyzetet.

Ha más lenne a véleményem, akkor még most is bő 40% nyerőben kiszállhatnék.

#677882 Speki1 Előzmény: #677827

Kedves Zotya32!

Egy Magyarországon annyira nem ismert közmondással válaszolnék Önnek!

The flavour of health is given by an illness.

Legnagyobb tisztelettel, Speki1

#677875 exmnbs1 Előzmény: #677873

na ettől rögtön 60 lesz))))))

mikor jelentik be hogy nem tudnak hétfőn fizetni a Mirkonak????