Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#677778 Aptiti Előzmény: #677767

nem gondoltam volna, hogy még ma 500-ért tudok venni, de lehet még 400-450 közt is kapok egy keveset.

#677765 Aptiti Előzmény: #677737

azért 550 körül csippentettem egy keveset...tudod csak az íze kedvéért :-)

#677737 Aptiti Előzmény: #677734

Köszönöm a jó tanácsot. Ígérem megfogadom...

Ráülök a kezemre és kivárok.

#677734 Borska Előzmény: #677709

nem tegnap harmadoltad a pakkot? mi változott az óta hogy most ily bőszen visszanyitod ,sőt lefelé egyre bővítesz?

nem szabad kapkodni!!! az hibát szül, ha stoppolóik valami akkor el kell engedni, mert a makacsság drága tud lenni

#677652 Aptiti Előzmény: #677645

ettől még nem megy fel a BUX. Mivel mondhatni nem elég jól diverzifikált és nem feleltethető meg a nemzetgazdaság lakmusz papírjának. Sajnos.

-megjegyzem a forint volna talán a legjobb értékmérője annak, hogyan teljesít az ország

lehet akkor egy EURHUF shortot kellene nyissál...

3 százalékos szeptemberi…

#677645 Hathor

3 százalékos szeptemberig a reálbérek emelkedése

2013. november 20. 09:00

Szeptemberben 5 százalékkal voltak magasabbak a bruttó átlagkeresetek a nemzetgazdaságban az egy évvel korábbinál, január-szeptember átlagában pedig 3,6 százalékkal - derül ki a KSH friss jelentéséből. A január-szeptemberi időszakban a nemzetgazdaságban a bruttó átlagkereset 227 500 forint volt. Az idei, főleg rezsicsökkentés által alacsony infláció mellett az első három negyedévben 2,8 százalékos reálbér-emelkedés adódott.

(Tudom ez is kamu, minden kamu a kisröfiknek)

#677520 Ibiza Előzmény: #677376

mert rövid az agyuk...az volt államcsőd jön, 350 es eur..mert piacról csak tarthatatlan kamattal tud MO. pénz szerezni..öngyilkosság a jegybanaki kamat csökkentése...mert elmenekül innen ki merre lát..erre még ráerősítettek a minősítő patkányok..

most meg csak rezignáltan veszik tudomásul alacsony kamatokat alacsony inflációt..

csökkentettem a longom m…

#677473 Aptiti

csökkentettem a longom méretét 1/3-dal.

Remélem most már megindul...

#677423 Hathor Előzmény: #677385

Matolcsyéknak üzent az OECD

2013. november 19. 12:24 English version

Javította növekedési prognózisait a közép-kelet-európai országokra az OECD, Magyarországon idén 1,2%, jövőre 2,0%, 2015-ben 1,7% lehet a szervezet szerint a GDP növekedése. Az OECD kitért arra is, a növekedés javulásával együtt vissza kellene fogni a monetáris stimulust a régióban, a Magyar Nemzeti Banknak pedig meg kellene állnia a kamatcsökkentéssel.

#677402 Borska Előzmény: #677375

"Ilyen még nem volt: 3% alatt az aukciós hozam"

egy dolgot jelent, az alapkamat csökkentés viszi magával a hozamokat, és a csökkenő kamat ellenére (ami a mai kamatéhségben még mindig kecsegtető,hisz a csődkockázat jelentősen csökkent,így gyakorlatilag rizikó nélküli a kamat ) a felkínált mennyiséget lejegyezték

két eset van:

-túljegyzés ilyenkor lejjebb szorulhat a hozam

-érdektelenség amikor sikertelen lehet a kibocsájtás

az ország stabilitásának szempontjából kedvező dolog , de én nem vonnék le messzemenő következtetést a gazdaság szereplőinek aktivitásával kapcsolatban, szerintem a leginkább a költségvetést dicséri és a kockázatcsökkenést szemlélteti