Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#677681 exmnbs1 Előzmény: #677646

vicces vagy

miért nem fizették ki még a svájcit???)))))))

hát miért nem hitelképesek

az E-Star ennél lényegesen jobban állt likviditásilag és simán becsődölt

#677679 exmnbs1 Előzmény: #677639

te nem értesz a kamuzáson kívül semmihez

nem fizették ki a svájci beszállítót????

kéne másik, mi???

nincs forgóhitel sem?

hajrá Visonka is)))))

#677678 exmnbs1 Előzmény: #677632

vette a céget?????

olvasd már el a jövő kilátásait

Varga egyfolytában adta a többi pedig kussolt

#677676 exmnbs1 Előzmény: #677631

mi ez a bunkóskodás?

savanyú a szőlő?

annyi eszed sincs hogy bármi áron cash kéne neki azért adja olcsóbbat a cuccot???

tolvajrv-ben pedig ne higgyed el az auditálatlan számokat

véletlen se vedd észre a görbékből hogy szeptemberben beütött a krach

#677669 Zotya32 Előzmény: #677666

Drága Speki1!

Nem tudom maga kicsoda, de a fórumon csak félinformációk tudnak elhangozni a cégvezetés tájékoztatási hiánya miatt. A kiadott hírekből tudunk csak következtetéseket levonni. Ha netán van önnek kapcsolata a vezetéshez, intézze el, hogy adjanak ki egy sajtóhírt, vagy legyen egy riport, ahol beszámolnak a dolgok állásáról, tisztázzák a kérdéses pontokat ( nav-perek, felszámolási kérelem, stratégiai partner), és máris mindenki tisztábban fog látni, még az egyszeri kisrészvényes is, mint mi. :)

Tisztelettel, zotya32

#677666 Speki1 Előzmény: #677661

Tisztelt Zotya32!

Rengeteg olyan félinformáció és téves következtetést olvastam ezen a fórumon,amihez muszáj volt hozzászólnom, ezek az elferdített következtetések elsősorban a kisrészvényeseket érinthetik kedvezőtlenül amennyiben fogékonyak az itt elhangzott és leírt "megállapításokra".

Tisztelettel, Speki1

#677665 Hathor Előzmény: #677657

Jó lesz az is. Nem kell minden nap nézni azt sem.

Abban nagyobbak a piaci szereplők, rajtad semmi nem múlik.

47es vétel már nem olyan rossz.

Az a mostani bázis alja. Szerintem itt konszolidál a nagy menetre és indul tovább 70fele

#677664 Hathor Előzmény: #677660

Én is üdvözöllek!

Örülök, hogy nő az optimisták tábora.

Kell az erősítés a csődösök ellen, mert kopik a billentyűzetem

#677661 Zotya32 Előzmény: #677660

egy újabb, mindent tudok bennfentest üdvözölhetünk körünkben? Ex-t is ismered? ő is bennfentes, csak neki mindig a csődös híreket súgják meg.... :))

#677657 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #677654

Már elnézést, nem 50-nél vettem, hanem 47 forinton... mivel kecsegtetve volt itt a duplázás! :-) Általában csak olyan papírt veszek amiben van duplázási lehetőség! Lásd telkó! :-)

#677654 Hathor Előzmény: #677650

:D

mindig akkor vesztek, amikor más. Én előbb vettem.

Egy éve is olcsóbban vettem legmagasabb vételem. Minek 50nél kezdesz venni? ,-)

egyébként nekem is megvan minden papírom, így bízhatunk benne, hogy még felfele megy, ha elég lesz már a bázisépítés 50körül

#677650 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #677642

Te figyuzz már! Nem kéne a telkóval ilyen sokat foglalkoznod, mert a végén még megsértödöm, oszt borítom a KEG pakkomat, oszt lesz nagy nyivákolás :-) Különben is, már több mint egy hete ülök ebben az izében oszt profit az meg sehol! Hogy lesz így haszon télire?

#677646 Speki1 Előzmény: #677625

Kedves exmnbs1!

Mi ez a besavanyodás és mi ez a negatív szemlélet?Nézd kicsit optimistábban a körülötted levő világot.A KEG nem fog csődbe menni ezt neked is tudnod kell, gondolom van már akkora tőzsdei tapasztalatod, hogy az általad említett tényezőket nem csak a csőd oldja meg, gondolom , hogy nem ma kezdtél tőzsdével foglalkozni, szóval ne ijesztgesd azokat akik bíznak a cégben, a jövő elkezdődött a Közép-Európai Gázterminál Nyrt-nél is.

Tisztelettel, Speki1

#677642 Hathor Előzmény: #677641

Fundás telekom is tizedelte magát, új ATLen 275ön! Ott is sok a dolog. Macikáék nyomják 400óta a dupla aljat, meg hogy MSCI kikerülésre fordított hatás lesz, emelkedés lesz. Beleolvastam itt is telekom topikba itt is miinden második hozzászólás az emelkedés jönről szól. :D

Hathor fej-vállai meg kamuk voltak telekomban nekik.

Tanuljon kisfiam volt.

Elhagyta őket a megmentő :D

Ide jött ahol meg duplázott a papír nyár óta.

Szerintem én utánam jön.

#677641 Zotya32 Előzmény: #677626

Ex, nordtelekomban jön a csőd, ott írják a jelentés 12. oldalán.. azonnal, s.o.s. irány a nordtelekom topik a pf-en és kezd el a befektetők védelmét, mentsd őket, amíg nem késő...

#677639 Hathor Előzmény: #677636

Nem ért semmihez.. csak a jogi dolgokat próbálja fűrkészni itt.

Ugyanúgy nagybarna sem ért hozzá, ahogy Spade doki már megírta.