Hoppácska!!!
Kijött KEG Q3!
És a várakozásoknál sokkal jobb számok vannak benne, ahogy elsőre nézem!!!
Hoppácska!
Itt elszállás lesz!!
Hoppácska!!!
Kijött KEG Q3!
És a várakozásoknál sokkal jobb számok vannak benne, ahogy elsőre nézem!!!
Hoppácska!
Itt elszállás lesz!!
Sziasztok!
Emlékeimben úgy élt,hogy ezek a 15-én(és 13-án) eladott tételek a kitépésnél egyben a könyvben voltak.
Most megnéztem és így volt.Ott virít a 40k-s és 50k-s tétel is.
Szóval vagy szerencséje volt Tibinek ,hogy mindig megvették tőle...vagy ...:)
Üdv:hali
Szia!
Végre!
Remélem a 10k-t is eladta azóta!
Üdv:hali
Hajrátibi 0-hoz közelít :)
http://bet.hu/newkibdata/115854463/KEGreszv_eladas_VT_20131115.pdf
Ez felfogás kérdése. Nem fogok vitázni ilyenen, mint ahogy Slyvel is értelmetlennek tartom a vitát azon, hogy mindenki hülye, aki nem Ft-ozik. :)
Ha nagyon akarnám megtehetném, hogy duplájára emelem a db.számom. Eszemben sincs. Sőt nagyon jól érzem magam a bekeremmel. Nekem soha nem lesz több 100k-m kis papírból. Ha tudtam volna venni 26-on, akkor még 10-15%-nyit vettem volna a csomagomhoz. De amikor elindul a vonat én soha nem ugrálok fel. Ha benéztem, így jártam, ha meg elkaptam, akkor inkább csak a kiszálló miatt figyelek.
Összefoglalva, én úgy gondolom továbbra is, hogy a tőzsdén sokféleképpen lehet nyerni is meg veszíteni is. Rbbjj jól csinálta mert nyert. Jól csinálta a váltást is, mert Danubius is emelkedett. Tehát a gratulációm szvsz jogos. Lehet hogy mi is jól csináljuk, de az majd a végén derül ki. A kettő nincs ellentmondásban egymással.
Láttam,exnagyi ma beshortolta 46-on 1 db-bal a papírt:)
Mennem kell.Üdv
Mondtam shortos hiába ad! Trenddel szemben minek megy?
300K vételeket, egész nap 28.000ezerrel leszórni :D
kicsit gyenge
Te vagy?:)
Nem baj:)
183as vételemet elvárom karácsonyig duplára.
A mikulás Yo szokott lenni hozzám. ,-)
Várom a Xetrát,izgi lesz...:)
3-5.000darabokat szedegethetsz össze.
Egyszer kezelj több százezer darabot. Most azt a 28.000es napon hogy szedem össze? Ha meg nem szedem össze, akkor elmegy nélkülem a vonat tovább és integetek neki? Nem veszek még többet a csorgásban?!
Igazi elvetemült srác vagy. :) Szurkolok neked, hogy igazad legyen. Sajnos én is hasonlóan látom a dolgokat. Lehet hogy kicsit megszállottak vagyunk. Viszont a realitás azt mutatja, hogy Rbbj11 nem csinálta rosszul, hogy eladta. Talán csinálhat lassan egy új fordulót is. :) Ezért gratulálok is neki.