Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#677443 Sumér harcos Előzmény: #677442

én partvonalon,hogy ilyen is legyen.

daxból idén talán 1 kötésem volt,vagy 2.....de nem sok az tuti,S&P-ből is több volt az évben....

az is(dax)mind(az 1) bukás volt.

.............

#677431 feketemelos

Szerda 00:00 US A FED-től Bernanke mond beszédet

Bízva Berni feldumálásába egy kis long certit vételeztem........:)

Re: nincs cím

#677387 tozsdenyul Előzmény: #677274

Kína durván leépítette az usa államkötvényeit idén, és inkább részvénybe, céges kötvénybe fektetett...ezzel éppen leépítette a politikai befolyását, és a piacra öntött, már túl vagyunk ezen

tegnap beshortoltam dax…

#677274 Ibiza

tegnap beshortoltam daxot..meglátjuk..

koszos amcsik irányítják a világot..ha kis pajeszos beleteker az usa futuresekbe Európa összesz@rja magát..ebből ki kellett volna már nőni...Eu egy saját egység kell legyen..európai egyesült államok..pontosan nem tudom mekkora súlyt képvisel eu exportjában usa..de kína itt is jelentős...eu abból is szerencsés jelentős a belső forgalma.

Usát a külföld finanszírozza a dollárt a drog és az olaj stabilizálja..

Kína a saját exportja miatt veszi dollárkötvényeket..és persze a politikai befolyásának a növelése érdekében..el is érte usa csak kér nem tud szankciókat bevezetni. Kína a piacra öntheti a papírokat..és neki nem annyiba kerül mint amiért megvette hanem az exportáruk beker árába...

Re: .

#677201 big-ebuy Előzmény: #677193

lassan a pénz mehet ingatlanba,aranyba.....ctr..meg a gazdasági körforgásba

ha megtépik a ingatlant minden hülye arra fog ugrani a usába,innen kiveszi a lét...védik a országuk vagyonát okosan,fed elveszi a kötvényprogramot,netán váratlan kamatot emel és ko,rögtön oda a 5-6éves long trend ami minimum feleződhet

#677193 big-ebuy Előzmény: #677189

világégést ne a tőzsdén nézd,de a gagyi ingatlan árakon,munka nélküliségen...persze itt olcsósítottak és felhúzták..itt a 40 millás házam 18 ért tudom eladni.....hány ember ül a hitelbe és nyögi még,meg vették el arról ne is beszéljek...globálisan nézve

de lassan olcsósítás lesz

#677189 Ricsi Előzmény: #677187

Szóval, nem világégés volt, csak a pirézek akartak olcsón bevásárolni, de a kínaiak elkezdték előbb. Erre eltelt 5 év, és minden ATH-n. Egy világégés, ha valóban az, nem így zajlik, és a felállás sem így zajlik.

De tőlem mindenki shortolhat, aki akar, én tök jól elvagyok a longjaimmal.

Ha a dax felmegy 9 300-ra, akkor a februárban kezdett "alapom" megtermeli az 50%-ot. 10 hónap alatt nekem jó pénz.

#677187 Ricsi Előzmény: #677160

Nem csinált, és ha figyeltél volna, láthattad volna, Kína mennyi mindent megvett olcsóért. Ők sem a saját pénzük ellensége, de mindenre vevők, ami él és mozog.