kozeleg mar az also limit?
A nyugat-keleti gázexport főcsővezetője ugyanis az Eustream, Szlovákia gázszállító cége lenne.
leginkább a mutyizós bennfentesek keresnek és a kártyáik cinkeltek ezekben
tőkepiaci manipuláció, csalásgyanú nem egy ilyenben
Aki 26-tól tartja, az most biztosan nem bosszankodik. :)
Ha ilyen érzelmi alapon tőzsdéznél, akkor továbbra is a demó!:)
Pár szót engedj meg erről a sokat használt "tolvajrv." kifejezésről. A tőzsde egy olyan kártyaasztal, hogy akik beülnek, azok egymástól nyernek, egymással szemben veszítenek.
Tehát a tolvaj akár én is lehetek, vagy bárki más! Csak jól kell felismerni a lehetőséget. Te biztos nem keresnél ezen 1 Ft-ot sem. Sőt! Tehát neked nem merném ajánlani. Viszont aki tud ezekben keresni pénzt, azzal mi a bajod/bajotok?
ezzel azt akartam jelezni hogy ezeket a "cégeket" senki sem méltatta annyira hogy jelentős összegben tőkét emeljen bennük kp-ben
másrészt tolvajrv a zöme
Az igazi csemege persze az lenne, ha jönne a rossz hír és arra emelkednénk. :)
Amikor ilyen Kostotól származó megjegyzéseket írtam régebben, nagyon betámadtatok érte. Pedig a tőzsde igazolta ezeknek a meglátásoknak az igazát!
Ma mi lehet? Bármi. Eleve a tőzsdén bármikor bármi. Viszont vannak tőzsdei várakozások. Lehet ilyet érvekkel alátámasztani pro és kontra. Viszont aki nagyon sokszor van tévedésben, annak nem ártana a különös óvatosság!
Ha csak arra vársz, hogy majd csak jön valami rossz hír, vagy netán jó hír, akkor továbbra se tőzsdézz. :) Csak ez a papír nélküli demó! Itt legalább nem veszítesz rajta. Viszont sok jó barátod lesz! :) (Tudod! Akiket megmentesz.)
Az igazi csemege persze az lenne, ha jönne a rossz hír és arra emelkednénk. :)
Amikor ilyen Kostotól származó megjegyzéseket írtam régebben, nagyon betámadtatok érte. Pedig a tőzsde igazolta ezeknek a meglátásoknak az igazát!
Ma mi lehet? Bármi. Eleve a tőzsdén bármikor bármi. Viszont vannak tőzsdei várakozások. Lehet ilyet érvekkel alátámasztani pro és kontra. Viszont aki nagyon sokszor van tévedésben, annak nem ártana a különös óvatosság!
Ha csak arra vársz, hogy majd csak jön valami rossz hír, vagy netán jó hír, akkor továbbra se tőzsdézz. :) Csak ez a papír nélküli demó! Itt legalább nem veszítesz rajta. Viszont sok jó barátod lesz! :) (Tudod! Akiket megmentesz.)
Szégyenpad. :)
Ez úgy hangzik, mintha attól függne, hogy mennyire lehet nyereséges a tőzsdézés, hogy valaki bluekkal vagy T-kkel kereskedik. Mivel önmagában a bluekkal való kereskedés sem hordozza a nyereség biztonságát, ezért ez nem jó megközelítés.
A lényeg, hogy jól üljünk a lovon. Ha ez sikerült, akkor az már technikai részletkérdés, hogy miként kell a kereskedést lefolytatni.
azt gondolom élveznéd, ha napokig alsó limit lenne....
Tudom, hogy azt várod. Már 26on is kérted adjam el!
Köszönöm rossz indulatod, nem adom.
Ha kell nekik 65fölött elveszik, ha meg sokat várnak, akkor 100on adom, ha még többet várnak, majd 200on. Vagy csőd esetén elveszik tőlem.
Megy a lebeszélő kampány :D
ma lehet például adni, mi van ha rossz hír jön szövegek.
Meg a valószínűbb szöveg. egy éve nyomja le a dumát, amióta benne vagyok a papírban, aztán duplázott a papír rá..
nem semmi :D
mi újság a valószínűbb szcenárióval hogy semmi nem lesz illetve rossz hír jön?
akkor lehet majd adni?
ma pl lehet????
mert nem volt nyilvános tőkeemelés, hanem technikai bevezetés volt. gondolom lesz kp-s tőkeemelés is hamarosan 100 ft-on; nem kell nagy lóvét így bevonni 100-200 millió ft is elég, és máris átkerül standard kategóriába. Majd elválik a vezetésnek mi a jobb; lehet nem tartják fontosnak. ha lesznek jó hírek, akkor t-kategóriában is mehet a kereskedés, majd napi 4x lehet beállni venni... aztán vagy kap, vagy nem :)
akkorra mér a szégyenpadon azaz az aukciós kereskedésben lesz a keg
most kezdődik a kivárós szakasz december 9-ig.
9-én nagy lesz az őrjöngés, mindenki a híreket fogja várni, a kereskedésbe majd belelátják, hogy mikor mi történt, egy öntés, akkor most jött kácsor és ment hajrátibi, egy tépés, a szlovák megőrült, megveszi kilóra a céget... én már regisztráltam a gyűlésre... :)
Mindenkinek az a fránya Keg kell,most meg főleg:)
Nem kizárt egy több hónapos felfutás apránként,a közkéz csökken és szükség van a pakkokra,ha valaki komolyabb mennyiséget szeretne venni egyre magasabban tud csak venni.Szerintem a kisbüfiktől 50-60 ft-on elveszik a papírokat (profi módon).Stabilan épül az árfolyama...