én is csak pislog, 100ft-onként beálltam lefele, pénteken ha minden igaz pár darabot kaptam 5200on, de hogy most miért lódult meg? fene sem tudja... :))
én is csak pislog, 100ft-onként beálltam lefele, pénteken ha minden igaz pár darabot kaptam 5200on, de hogy most miért lódult meg? fene sem tudja... :))
ezzel meg mi történt???senki nem ír a fórumon, miközben 5785??? :OO
erős forgalommal indítottuk a napot, jól kipucolták az eladói oldalt
meglátjuk, itt is bővítettem egy picikét... hosszabbacska távra tervezem, nekem van időm a beleadásokba belevenni... :)
ami pozitív, hogy 6500 db-ot adtak át 5300on, erre a remegőkezűek meg bedobták a lapokat...
5000 alatt :OOO Nem tudom, mikor lesz, de előbb lesz sztem 6000
Mióta meghalt az öreg, szépen menetel felfelé. Kivezetés lesz ennek is a vége szvsz. :-/
áááh, az csak beugratás volt... adjátok csak, majd 5000 környéke alatt kiveszem a részem az öntésből... :)
tegnap is volt egy ilyen nagyon ijesztö öntés, aminek a vége forgalmas emelkedés lett záróra :)
valaki ráunt, oszt most táraz kifele... meneküljön ki merre lát :D
Igen. Csak engem ijesztgettek vele. :)
Mondjuk engem lehet. Minél jobban megijedek, annál jobban tartom. :)
elmúlt napok hatalmas forgalmú emelkedése senkit nem érdekelt, de ez így van jól, addig fog egyfolytában emelkedni, amíg nem lesz körülötte hype
6000 tiszta sor
pl. 1-2 nagybüfi, vagy olyan bennfentes, aki rv-ket is kapott fizu kieg-ként, és épp kellett neki egy luxusutazásra a pénz...alapvetöen tök mindegy
Általában zavar, ha másképpen alakulnak a dolgok, mint ahogy elképzelem.:)
Bár nem értem egészen a kereskedést. Ha nem a nagyok az eladók, akkor ki adott el az előző 2 napban 160 millió Ft-nyi mennyiséget?
Ez a véleményed (is) kezd teljesen beigazolódni. Gratulálok.
Miért nem zavar!? :)
Legyen igazad. Én nem vagyok ijedős egyébként sem. Max. egy kis visszarendeződés után folytatódik a hegymenet. :)
semmifele tömes nincs, gyj-ben is lathatod, magan emberek kezebol folyamatosan vandorol at nemi reszveny befektetokhoz, leginkabb ez hajtja. Ill. az, hogy nincs elado + alulertekelt, es mar meghuztak a tobbi alulertekelt bet ceget (any, tvk, raba)