Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Portuguese Commentary - …

#678731 Sumér harcos

Portuguese Commentary - Cristiano Ronaldo Hattrick

BRASIL-SAMBA-BRASIL

Re: nincs cím

#678692 matgab Előzmény: #678661

lehetne északi is, de ez úgy néz ki, mint egy lepukkadt alkesz!

Meg az összes eddigi klubjából elzavarták. Tényleg ez lenne az az ember, aki gatyába rázza a magyarokat??!

Akkor már inkább Pintér, noha az is hülye!

#677900 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #677877

Messi sem sérült meg évekig..... és ennél is több gólt vágott az elmúlt években. Amúgy ne tessék már túlzásokba esni, lő pár gólt, oszt rögtön szobrot állítanál neki.. ráadásul szerintem kokszol! :-)

#677877 banyaiz Előzmény: #677865

Ronaldo emberből van egyáltalán? Elnézve milyen erőnléte van, emberi szövet fém vázon kb. :) Ha megfigyeled szinte soha nem sérült, komoly sérülésére nem emlékszem, pedig aprítják rendesen, minden meccsen játszik, annyit fut, és olyan gyorsan, hogy egy lónak is becsületére válna.

Ennyi gólt is amit lő, jó már nem a kemény angol bajnokságban van (sajnos) de hát akkor is.

Szóval a legjobb vsz.

#677865 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #677846

Nem tiltakozom ellene. Mostanában nem megy neki rosszul a játék! Aranylabdát neki! Hadd örüljön a biciklis futár :-) Szegény Messiás meg folyamatosan sérült.....

Szlovákok is jobban telj…

#677629 Nyeretlen_Keteves

Szlovákok is jobban teljesítenek...persze csak barátságos meccs volt.

Szlovákia-Gibraltár 0-0

#677607 banyaiz Előzmény: #677579

francia ukránt néztem, franciák lemosták őket.

Románok meccseit nem láttam, de nem meglepő, hogy simán kiestek. Nagyon gyenge volt a csoportunk a hollandokat kivéve. Görögök ellen semmi esélyünk nem lett volna vsz ezzel a játékkal amit mutattunk.

#677579 Zotya32 Előzmény: #677231

na a svédek is megtudják, milyen az mikor 2 perc alatt 2 gólt kapnak... feljöttek 0-1-ről 2-1-re, volt remény, aztán kaptak gyorsan 2 gólt.. 2-3.. C.Ronaldo mesterhármas...

#677231 TrendMan Előzmény: #677226

Félelmetesek lehetnek ezek az osztrákok, nagyon tudtak mindig is focizni.

Én inkább azt látom, hogy a vizilabda kivételével nincs tartás a magyar csapatokban.

Ideértne a Fradi női kéziseit is, akik a tavalyi sérüléshullám után most sérüléshullám nélkül is simán kiestek a BEK-ből:-(

Valami fejben nem stimmel, a vizilabda talán azért kivétel, mert ott az erő dominál.

Hiába fordított 0-1 után…

#677226 Sumér harcos

Hiába fordított 0-1 után a magyar U21-es válogatott az Ausztria elleni hétfő esti Európa-bajnoki selejtezőn Grazban, az esélyesebb hazaiak a második félidőben három gólt szerezve érvényesítették a papírformát és bebiztosították második helyüket a csoportban 4-2-s győzelmükkel. A mieink az első félidő második felében jól futballoztak, különösen a két gólpasszt kiosztó Kovács, valamint Radó és a pazar gólt szerző Holman volt elemében, de aztán felőrölték a védelmünket az osztrákok.

#677210 Sumér harcos Előzmény: #677209

egyszer volt egy idiota,mert jobbat nem tudok rá mondani kollegám....

kézenállva végigment egy 3-4emeletes irodaház lapostetőjének a peremes szélén poénbol-olyan 10-15métert tuti,az a maki ugy szaladt kézen,mint én lábon:)