Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#677157 Hali79 Előzmény: #677149

Szia!

A tippem bejött,mert nem volt "nagyvevő"(pihent vagy befejezte,azt nem tudom)

A holnapi napra jóval esélyesebb a megjelenése,mivel ,mint ha bekészleteztek volna neki direkt 54ft-ra és 45-46 forint környékén is így volt..

+ az jó ,hogy 50ft.on zárt,mert így holnap 60ft a plafon nyugodtabban kiveheti úgy,hogy utána nem ütik plafonra:)

Tehát veheti tovább ebben a szisztémában.

Aztán majd meglátjuk ténylegesen mi is lesz.

Üdv:hali

#677018 Hali79 Előzmény: #676989

Sziasztok!

Nem szeretek én senkivel se veszekedni!

Mi értelme annak!

Robajjal sincsen semmi gondom,vitát meg tisztáztuk!

ui:lehet mégis lesz csík?(van hozzá eladó)

#677010 rbbj11 Előzmény: #677006

Általánosságban írtam, mert a többi topikban ezt tapasztaltam, de valóban nem olvastam itt vissza ennyire az előzményeket, így akkor visszavonom a kijelentésemet.

#677006 Trisz Előzmény: #676795

Nem szeretnék vihart gerjeszteni agy pohár vízben, de kis pontosítást engedj meg nekem.

Valóban senkinek semmi köze. Viszont a továbbiak nem stimmelnek. Itt elég nagy harc volt a mélypont környékén. Zotya, én, de többen is leítrák, milyen átlaggal szálltak be, olvastam db-számokat is. Nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, de nem vagy itt ritka kivétel ezzel.

#677005 Trisz Előzmény: #676936

Nagyon örülök, hogy köztetek elcsendesedett a vihar. Nekem felüdülés mindkettőtök jelenléte. Az a kulturált stílus, ahogy a végén helyretettétek, az pedig itt teljesen példa nélküli errefelé.

#676998 Hali79 Előzmény: #676995

Szia!

Az igaz,de ahhoz,hogy ilyet meg tudjon tenni közgyűlési határozat kell a tőkeemelésről(ami most nem téma) és ,ha nem készpénz lenne az előterjesztés során a következő gyűlésen,akkor ennek a véghez viteléhez még szerintem kevés a részvényszáma(ergo vennie kell),mert a többi érdekcsoport szerintem nem díjazná:)

#676993 Hali79 Előzmény: #676990

Szia!

Azt senki nem tudja mire kell neki,nem tudja azt se senki,hogy csak a közgyűlésig veszi-e.

Tőkét elvileg csak 100ft-on emelhet,most meg csak a felén van az ár.

#676990 exmnbs1 Előzmény: #676988

keddig meg kell venni amivel szavazni akar

rv elszámolás az péntek 2 munkanap a bejegyeztetésre az 26

#676989 Hali79 Előzmény: #676987

Szia!

Azért a pénteken 50 körül vásárlok,már gyűlnek az eladóin:)

..lehet mégis lesz ma is csík:)?

#676988 Zotya32 Előzmény: #676986

hagyd már... vevő nem áll be a könyvbe, az jön vmikor napközben, vesz és megy. Az eladók meg nem valósak. puffer az egész. :) csak 1 ember pakolgat, azt akarja elhitetni, sokan lettek kitömve.. pedig nem. várom a nagy vevőt, a héten még biztos jönni fog. :))

#676987 Hali79 Előzmény: #676983

Szia!

Szerintem,ma nem lesz a "nagyvevő",csak,ha esetleg valami nagyobb eladó megjelenik a könyvben.

...mert,ha most venne nagyobb mennyiséget a limitre ütést nehezen lehetne megúszni,ezért szerintem vár,hogy elveszítsék páran a türelmüket:)

Persze,bármi lehet én csak próbálom átgondolni,én mit tennék a helyében.Akár milyen rossz cég is többek szerint,azért lennék a helyében:)