Regisztráció Elfelejtett jelszó

Csillagászat

Este érdemes kukkolni az…

#676925 walex

Este érdemes kukkolni az eget, jönnek a Leonidák.

Re: nincs cím

#676915 Ibiza Előzmény: #676913

eljő a messiás?

egyszer tetszett..gyurcsóti zsidóknak beszélt..öreg zsidók elszunyókáltak..gyurcsóti azt mondja "amikor eljött a megváltó.." az öregek felpattantak mint akit kígyó csípett..és látták ott van gyurcsóti..azt gondolták megérkezett..várják egész életükben és amikor megérkezett pont átalusszák..jó volt.

#676913 Dr. ursi Előzmény: #676861

nem láttam sajnos. este amikor jöttem haza, akkor olyan fehér fátyolos gyűrű volt a telihold körül és egészen fényes volt. szép volt.

ma hajnalban megint láttam az üstököst.

jön.

azt mondják olyan fényes lehet mint a nap.

amikor napközelbe ér annyira felizzik, hogy mint egy második napként fog látszani.

ez nov. 28-án várható.

és a csóva majd csak ezután látható, ha majd elhagyja a napközelséget.

ez egész decemberben látható lesz.

s ha két nap lesz az égen ... azt eccer valaki nagyon régen megjósolta h mi következik, s ilyenkor elszorul a szívem, mert érzem h súlytalan vagyok azon a mérlegen amelyen megmérettetek majd én is. átpergek Isten rostáján.

#676861 Ibiza Előzmény: #676844

nézzétek a holdat..gyönyörű kettős szivárvány van körülötte..legalább is pestről nézve.

#676844 Dr. ursi Előzmény: #676552

ma hajnali 5 óra 40 körül láttam az üstököst. tényleg a keleti égbolton, ahol a nap felkel, felnézve úgy nekem középmagasan. és fényes határozottan jól látható és kicsi csóvája is van már. legalábbis kicsinek látszik gondolom mert még messze van. egyértelműen látni, más mint a csillagok, az is érződik h ez nem áll hanem mozog.

gyönyörű szép és egyúttal félelmetes.

főleg ahogy majd közelebb kerül és kiteljesedik az üstökös. most még kicsi, de szabad szemmel kiválóan észlelhető.

#675239 Ibiza Előzmény: #675235

anno munkahelyen jött egy idősebb szaki mondta olyan köd volt nem látta a szemközti házat..mondom neki és jó irányba nézett? egy órát kergetett.

#675198 Dr. ursi Előzmény: #675038

felhős az ég esténként, sztem azért nem látjuk.

én valamelyik este nekimentem a kertkapunak, mert annyira néztem felfelé.

#674758 Csusza Előzmény: #674694

Túl vagyunk rajta, már leesett, huhhh. Én azért biztonságból bukósisakban aludtam. :-)