Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#67738 Kissherceg Előzmény: #67703

azért érzitek, hogy phyl megmozdul Józsi maseratira cserélte az avatar kocsiját :)))))

#67703 akpo7 Előzmény: #67695

Indulunk, de lehet megállhatunk azért félúton! Nálam a 15 is siker ettől.

#67696 Kissherceg Előzmény: #67695

Azért most két nap után nem kell kiemelten nagy optimizmus... Örülni kell egy 16nak is pl, sőt örömkönnyeket ejtenék :) Megfordult az biztos, de semmi nyom nincs a gyűjtögetésnek.... Tragédia a chart.

#67695 BudFox Előzmény: #67666

7-8 forinton megfordult ebben az évben 80 millió darab....plusz ha hozzáadjuk azt a 18 milliót, meg a mait...

80 millióban mondjuk sok van olyan is aki 1 forint után eladta...

TEhát 70-80 millió darabot gyűjtöttek össze az emberek (kicsik-nagyok) itt olcsón...

szerintem el fogunk indulni 20 forintra.25 -re.....nem lesz akadály ezúttal.-

#67693 akpo7 Előzmény: #67691

Az elemzésben az elnevezés kíváló, habár nekem még eszembe jutott a "csak hosszú távú befektetőknek" ajánlás is.

#67691 Kissherceg Előzmény: #67685

TA fent, bár nem egy elemezhető részvény.... Semmi gyűjtés nem látszik benne, csak a totális érdektelenség. Utóbbi egy hónapban van vmi mozgolódás...

#67669 exmnbs1 Előzmény: #67652

07.6.29

A kisebbek között viszont inkább az esések voltak jellemzőek: a Synergon nagy forgalom mellett 0,6%-kal hanyatlott 1580 forintra, de a Rába is - melynek kapcsán kiderült, hogy az SVT-Wamsler vásárolt közel 11%-os részt, s most a találgatások arról folynak, hogy ki áll a háttérben - 1,8%-kal gyengült 1944 forintra, illetve

11.08

http://search.yahoo.com/search;_ylt=A0geu9w2fjZKk6sA2y1XNyoA?p=R%C3%A1ba+wamsler&y=Search&fr=yfp-t-501&fr2=sb-top&sao=1

#67666 Kissherceg Előzmény: #67664

Én a lecsorgást nem nevezném kiszívásnak, cég rossz, fundája rossz, politikája rossz, akik belenyúltak se a cégbe fektettek, hanem 4-500misiből csinálnak ezzel a pacnival 3-4mrd-t ha betegül húzzák.... Én ezt a kis részt akarom letesztelni...

Cégvezetés alkalmatlan az általa betöltött pozíciókra....

#67664 Johny King Előzmény: #67652

2 nap szívták a phylt???

Na menj Te a pics.... (bocsi)

Hol voltál 1 évig???

Fél éve szívják 8 ft-on!!!

Számold már ki mennyit vettek meg ebben az évben?!

#67652 Kissherceg Előzmény: #67649

Bankár majd akkor lesz jelen, ha phylen látszik szívják ki a papírokat, eddig 2ilyen nap volt... Ne névlegesen legyenek közel a céghez a komcsik, hanem vegyék is a papírokat :))) Mindegy stop itt is lesz:)

#67649 exmnbs1 Előzmény: #67638

Pontosan, itt a warmsler, a Bankár, márcsak KT-ékról nem tudjuk biztosan....

De KT-ékkel nem rossz egy papírban lenni, mert visszarángatják a papírt ha esne, egy darabig....

#67639 hosszhuszár Előzmény: #67634

ja, mondták, vegyek, mert dupla lesz, csak azt felejtették el mondani, hogy adjam már el........

Majd próbálok rámenni egy kicsit a dolgokra, találkozóra talán lesz infóm........

#67634 Kissherceg Előzmény: #67631

Egyéb úr pakkja még nem eégséges ahhoz :))) Hallod szép pénzt tarthatsz ebben... :)

#67622 Kissherceg Előzmény: #67614

nem tudom, de ott volt vmi "balhé" nem emlékszem sajnos pontosan...

Ohhh ilyen alapon tvnetet is vehettél volna :)

Azért a magyar pénzes bagázs elkezdi megrángatni phylt, abból sok érdekesség sülhet ki, relaítve kis tőkéből lehet nagyot.