Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#676785 Hathor Előzmény: #676781

nincs is sirko doji :D

ha nem ertesz Ta-hoz, ne magyarazd meg, hogy nem TA alapjan mondod sirko doji, kozben nem is az..

Nem erted amit irok? Nem baj. Megkavartam picit, tudjal matekozni, raersz....

Sut a nap... Ma sem mesz ki a levegore?

Jot tenne.... :D

#676783 exmnbs1 Előzmény: #676754

"nem tartom azt sem kizártnak, hogy amilyen élesen jött le 2000ről egyfolytában évekig, ugyanolyan élesen fog egyfolytában visszamenni."

hahaha

közben volt egy "kis" hígítás is

gondolom E-Start nem 12300-ra várod )))))

#676780 exmnbs1 Előzmény: #676778

emlékszel mikor az E-Starba ment a győzködés hogy Makra nem adja be sosem?

jé aztán mégis

#676779 exmnbs1 Előzmény: #676752

bizony túlhúzta

a szokásos 3 hufos csík kitágult

közeleg a letéti bevásárlás vége

#676778 Zotya32 Előzmény: #676776

remélem bontottál pezsgőt, lett egy jó hétvégéd, végre napi max-ról zuhant a papír, sőt sikerült lenyomni a csütörtöki záróár alá.

Aztán, hogy ki mikor ad be felszámolást, azzal várjuk meg a közgyűlés végét. Megnyugtatlak, addig nem lesz ilyen beadvány. azt még megvárják az illetékesek, ja és azt is hallottam, hogy ott lesz a Mikulás is, viszont, ha nem kap csokit, akkor ő fogja felszámoltatni a céget. :)

És Kácsornak így csak a virgács fog jutni :))

Ja és még egy. Pannergy-ben miért nem véded az embereket? azt olvastam -500 millió az eredmény.. pedig ott kiosztottak pár milliárd támogatást is. Persze, örülnék, ha beindulna a pannergy, de ahhoz képest a keg most egész jól áll...

#676777 exmnbs1 Előzmény: #676748

bizony több ment el lejjebb mint amivel felhúzták előtte

a dolgok pedig determináltak

a cég tolvajrv-es múltja nem az ami egy lépéssel átléphető

#676776 exmnbs1 Előzmény: #676746

ez meg miféle marhaság?

akkor számoltathatja Kácsor amikor akarja

nem fizették ki a hiteleket

#676759 Zotya32 Előzmény: #676754

most olvasom vissza a pf-es őrjöngést, hát most már jó a TA erre a papírra is? Ahogy Hali is kérdezte... ilyenkor, esésben már működik? :))

elég speckó ez a TA tudomány...

#676757 Hali79 Előzmény: #676756

Szia!

Jól látod!

Szerintem van,ezért vettem,ha nincs,akkor majd stratégiát váltok:)

Üdv:hali

#676756 Kissherceg Előzmény: #676752

ha volna nagy vevő, akkor neki valszeg nem sürgős...

Hathor, azért ne legyél grimm tesó :)

#676754 Hathor Előzmény: #676752

Szerintem egy rohadt bázist nem tudott még 36-42 után építeni.. ezért van a csapkodás itt, hogy valamiket szurkáljon 50környékére. Előző csökkenő csúcsot meghajtottuk, az 48körül volt, az így 50es támasz lehetne. 70ig szabad az út. de fibo is 68ra mutatott.

nem tartom azt sem kizártnak, hogy amilyen élesen jött le 2000ről egyfolytában évekig, ugyanolyan élesen fog egyfolytában visszamenni.

#676752 Zotya32 Előzmény: #676750

mindegy, mindig azok szívják meg, akik egy kicsit is reménykednek még, hogy igenis lehet vhol remény... az biztos, egy idiotizmus volt ez a mai öntés, meg tépés. mi a fenének vettek meg 280k-t, ha nap végén kiszórnak belőle több mint 110k-t?

még az lehet, a nagyvevő direkt túlvette, hogy utána paráztasson, és kirázzon pár spekulánst, akik látva a z elmúlt napokat megpróbáltak hasznot húzni.

meglátjuk, én nekem mindegy, én kivárok, veszett már több is, csak azt sajnálom, hogy megtorpant a nyugis emelkedés... kár, hogy átment ilyen idétlen csapkodásba... most pont nem erre lenne szükség.

#676751 Hathor Előzmény: #676748

ne hagyd,hogy a tőzsdepszciho uralkodjon rajtad is!

A hét elején nem 40-42körül volt? 49ig jött mára!

Szerintem visszatompítják az árfolyamot és újra beletépnek, elbizonytalanítanak.

Én nem hagyom magam senkitől sem befolyásolni.

Végig viszem a menetet! Egy éve gyűjtöm! És egyre jobb a helyzet.

26nál is megvolt a pakkom 2/3a. Akkor most a mai 56után nehogy már gondolkodnom kelljen, miután tulajdonosi bejelentés jött, és veszik malac módra 2-300Kkal. Nem szabad a külső zajokra hallgatni. Vagy szabad, de Ti tudjátok!

Rám semmi nem hat már! A csődösök legkevésbé sem..

OFF: kint megint belecsavartak a lecsóba mindenkori csúccsal.

Pfff mi lesz még ezen a tőzsdén! Meglátjátok! ,-)

#676750 Hali79 Előzmény: #676748

Szia!

Az egyik tétel simán lehetett robaj,a másik mondjuk Varga,a többi meg aki megvette tőlük és nem akarta a papírt napon túl tartani(vagy megijedt és minimális veszteséggel zárta a pozit)...

Mondjuk csak az tudja aki adta:)

Én csak tippelek:)

Üdv:hali

#676749 Zotya32 Előzmény: #676743

Q3. qrva nagy ész nem kell hozzá, hogy lesz veszteség vastagon.. aki mást vár, az kezeltesse magát... szóval rohadtul semmit nem számít a Q3 meg a Q4. ami számít(ana) az a közgyűlés, meg vmi hír, hogy mi a terv... egyelőre ezeket várjuk. aztán lehet hiába, de akkor majd úgyis azzal jössz, kárörvendve, hogy én bezzeg megmondtam...

#676748 Zotya32 Előzmény: #676746

Hajrátibi elköszönt végre? a maradék 50k-t gondolom ma kivágta. Viszont ki önthette be??

nem fest vmi szépen a heti záró. meglátjuk mit hoz a jövő hét, meg a közgyűlés... gondolom semmi jót, ebben az világban mindig a csődös az aki utoljára nevet... :((

#676746 Hathor Előzmény: #676741

Minek akkor a közgyűlés, ha úgy is felszámolják, vége lesz, kampec?

Minek lecserélni akkor az IT-t?

Poénból felvállalja más a cég bedöntését és ezért beszavaztatja magát, vagy hogy? :D

olyan véresen komolyan veszel mindent, hogy az vicces.

Herceg jól mondja jót röhögnek a sok baromságon, amit itt összehord a csapat.

Az a baj a részvényeseket viszitek bele, ebbe a hülye beszélgetésekbe, az idiótizmusba..

Fóbiád van? Üldöz valaki?