Gyanús, hogy ezt az 50es támaszt szurkáljuk meg, hogy legyen támaszunk, mert nincs egyébként akadály 50fölött 70ig.
Gyanús, hogy ezt az 50es támaszt szurkáljuk meg, hogy legyen támaszunk, mert nincs egyébként akadály 50fölött 70ig.
Sziasztok!
Lehet,kicsit korrigálom a véleményem,mert,ha tényleg visszafogja a "nagyvevő" az árfolyamot(akár öntögetéssel is),akkor még lehetnem lesz meg a 10%,de ami késik nem múlik:)
Üdv:hali
Ezen nagyon le vagy tapadva!
Ha lenne kedvem alaposan belemélyedni a mérlegbe, akkor ismét nagyon megégetnélek. De nincs értelme! Ez most nem azért emelkedik mert fundás csoda! Ne legyél türelmetlen! Majd megtudjuk egyszer, hogy mi van itt. De ez a kiragadott tétel nagyon szakmaiatlan! :)
valóban mindig leöntötték a vétele után mondjuk eddig sokkal hamarabb
Szia!
Azt én nem hiszem,hogy robbaj vagy én vagy valaki itt ennyire mozgatná a piacot.(mondjuk nem ismerem)
Nekem az elméletem most az(aztán ,ha megdől,akkor tévedtem),hogy valaki folyamatosan szintenként vásárolja,de arra mindig ügyel,hogy a papír még véletlenül se tapadjon az aznapi plafonra...,mert,ha ezt egyszer megtenné a kis spekik pár napig +20%-ba húzhatnák és ekkor nem tudna venni,tehát nem érdeke..
Szóval,amikor ez a papír feltapad a felsőlimitre,akkor fejezte be a vételeit és akkor megvárja amíg az árfolyamot a spekik felviszik(lehet pufferekkel még be is segít:)!)
Én ezt gondolom,és várok.
főleg a több mint 1mrd rövid adósság a vonzó benne)))))
Ez a cég ilyen lehetőségekkel olyan partnernek 100Ftos névértéken teljesen megfelelő. Szerintem
gondolod nem vették észre hogy 100 a névérték?))))))
Szia!
Én azt se hiszem.
A "nagyvevő" mindig piacin veszi és utána leáll,nem vesz többet.
Vevők se szoktak utána menni nagyon,tehát nem volt nagy esélye pluszban eladni..
Én ezért nem hiszem,hogy így volt..
..ha mégis így volt,akkor az év hülyéje pályázaton indulhatott aki csinálta:)
írtam, hogy tőke emeléssel visszakerülhet standardba, Bumixba meg megint csak, növekszik a forgalma is.
A további rajtuk múlik
Ez ma nem..
Tegnap nem volt nagy vevő.
Akkor szerintem simán benne volt a TDT napon belül.
Nekem is érdekes a szitu:
A nagy vevő vesz bármi áron 280.000darabot piacin 55ig.
Felállnak a kicsik vételre feltöltik a vételi könyvet, jön egy eladó, elad, és másnap kiveszi nagy vevő piaci áron a felhalmozott vételi oldalt.
Itt beragadt adhat idő előtt el.
De minek piacin szórni, amikor vevő piacin vesz?
Ő tudja. Aki tegnap nekem 47ig adott, az is ma eladhatta volna 52-54en a pakkját.
Ők tudják.
Én megtartottam.
Szia!
Én ezt nem így látom,de mivel te eladtad valószínű nem egyezik a véleményünk.
Viszont ilyen papíroknál Ta-on kereskedni,azt soha sem értettem(ki így -ki úgy persze)..
Ilyen cégeknél szerintem ilyen nincsen.
Itt valaki felvásárol! (a kérdés annyi meddig,milyen mennyiséget és milyen áron még!)
..és utána jön majd a másik kérdés,mit akar ezzel a részével elérni..
Ez a sztori.
Számomra ilyen papírnál Ta-on való kereskedés nem létezik.
ui.:Most,hogy láttam 50ft felett is veszi(és szerintem megvan a 10%-a),most az érdekel folytatja-e a vásárlást:)
ja, gyanús, h. vége a sztorinak....pláne TA alapon, ha lesz egy forgalmas sírkö doji...
Szia!
Neked is feltűnt:)
Az első még elment,a második gyanús:)
Szia!
Gondolom,aki alig várta,hogy kiszálljon nullába,vagy aki 30-50ft között bevásárolt:)
Azt szinte kizárom amit tegnap írtatok(Tdt),aki ezt így csinálja az hülye!
Viszont a mostani második öntésnél(nagyon gyorsan töltődött vissza a vételi oldal és szinte egyből adta is újra,már gyanús volt,hogy pánikoltatás szerű és magának adta valaki???Nem biztos persze,csak olyan érdekes volt)
Mindenesetre nekem megnyugtató volt,hogy nem csak 50ft-ig vásárolt a "nagyvevő"..