sose hittem, hogy phylaxia long és határidő shortnak egyszerre örülni fogok :))
sose hittem, hogy phylaxia long és határidő shortnak egyszerre örülni fogok :))
Van valakinek egy korrekt Erstés Brókere, akire viszonylag lehet számítani? Vagy mind be akar vinni az erdőbe? Az OTP átviteléhez bróker kell, így be kell szerznem egyet.. ajánlást megköszönnék.
gyerekek eljött a hatik ideje.. ma végre futott PETI-mben a BUx hati is.
Megvan a két számla is, lé is van rajta. Meddig megyünk le? Holnap megint réssel le az OTP, így megint veszítünk 2-3%ot.. utána dilemma, hogy még mennyit mehet napon belűl. Ma jó lett volna átvinni, de nem sokan vagyunk, akik átviszik a blue-kat.. ricsit láttam aki vitte már át.
Ma nem sok forgalom volt, kíváncsi vagyok, hogy holnap megjön-e a forgalom esésben..
nem baj,majd újra épül:)))
eddig spórolhattam:))
free wifivel kereskedtél?
Józsi... egy világ omlott össze bennem :))
nekem számítógépben van.........
garayn megszünt a free wifi....
nekem 2ezer lenne a korlátlan a pannon flottámmal, de még nem fizettem elő. Kellene hozzá egy jó teló, vagy PDA is. De mivel egész nap a számítógépen dolgozom, így nagy hiányát nem éreztem még eddig.
Milyen telóval? Összehangolod a laptoppal?
na,használom ezt a mobil inrternet kütyüt, vodafonos, teljesen jól működik.
Gyors, 6000ft/hó, korlátlan.
ajánlom, jó, tetszik:))
Köszönöm, akkor UTF8 lesz, hogy külföldi gépeken is normális legyen.
én UTF8-at használok, de ha magyar nyelvű lesz az oldal, akkor jó a kelet-európai ISO 8859-2 is.
Tyű, akkor még egy kérdés: karakterkódolást melyiket használjam, mi számít most legjobbnak?
nincs munkám, úgyhogy ebben meg is egyeztünk =)
Bár a sajátommal tőzsdézek, de mindenki tudja ez olyan, mint a kutya vacsorája, nem fix.
Ha meg nagyon bejön, akkor a felét viheti =) De inkább elköltjük együtt =)
Akkor mostanában nem lesz kis Buxina se kis Otilla? Mollika az nagyon aranyos!
El ne feledd, hogy amit ezek után megtermelsz annak a fele az asszonyt illeti! Én ezért az asszony pénzén tőzsdézek! Én csóró munkanélküli vagyok :) !
Látszik nem túl gyakran házasodnak manapság =)
Köszi mégegyszer mindenkinek.
Baba még nincs, de még tervbe se, úgyhogy ez a projekt egyelőre marad a polcon. Majd eljön ennek is az ideje.
gratulálok hőslovag :))
én megfontoltabb voltam.. 11év után adtam csak be a derekam ;-)
egyébként kitarást!!! :))))))))))))))))))))
Gratulálok, legyetek boldogok!
ja és meg kell tanulnod, hogy asszonynak mindig igaza van.. legalább is úgy kell tenni, mintha az lenne.. ilyen a mai világ.. :)