Csak felmutyizzák 400-ig... lassan gondolkodnom kell mi legyen kis pakkom sorsa(nem lesz piacbefolyásoló hatása ha dobom :-), de inkább csak 450-en! Jó papír ez, megér annyit! Vagy nem? :-)
Csak felmutyizzák 400-ig... lassan gondolkodnom kell mi legyen kis pakkom sorsa(nem lesz piacbefolyásoló hatása ha dobom :-), de inkább csak 450-en! Jó papír ez, megér annyit! Vagy nem? :-)
Sztem sem.
Az előző negyedévekhez képest fordulatot mutat. Plusz a hitelkihelyezés, a nem teljesítő hitelek ill. a betétállomány is kedvezően változott.
http://bet.hu/newkibdata/115811281/FHB_2013q3_H_final.pdf
Ez annyira nem is gáz!
Nem bir el a 200 napossal, holnap pedig jelentes.
Sztem addig mar nagyobb elmozdulas nem varhato, aztan vagy le 30 Ft vagy fel. :)
Szerintem benne lehet simán, a Rábánál nem hittem az 1300-ban, itt viszont reálisabbnak látom a 400-at...
Aztán ki tudja mi lesz a Rábánál rosszul döntöttem és korán szálltam ki, itt egyenlőre én is tartom magam még...
A kis- és közepes papírok általános emelkedésébe ez is belefér. A jelentés nem lesz túl rózsás, de az már szvsz be van árazva. Van bennem is bizonytalanság, de becsuktam a szememet. :)
én tartom azóta is...de egyelöre nincs nagyon min vigyorognom... min. 400ig kéne ahhoz menjen
Azért a 200 naposra tapad fel, sőt most készül átlépni. Én belepróbáltam egy kisebb pakkal, a vételeket 350-nél kezdtem csak. Semmi forgalommal is messze mehet, ha nem torlaszolják el.
Franc sem tudja, olyan köztes állapotban vagyok. :-) A kérdés az, hogy a várhatóan nem túl fényes jelentés elött, a sok kanos felhúzza-e 400 környékére.
Szerintem senki nem tud semmit, (mert nincs is mit tudni) kicsi ez a forgalom, kicsi spekák húzogatják a húzogatni valót...(tegnap én is rárántottam egy kicsit :-) Májusban, jelentés előtt rántották fel 400+ -ig .
miközben rossz hír jött magyar bankszektornak, miért húzzák ennyire fhb-t? vki tud vmit?
Bízni kell Spéder elvtársban... hátha egyszer ő is sokra viszi és MLSZ elnök lehet...
Remélem, most jóval sikeresebb köröd lesz, de kitörésre én itt továbbra sem látok esélyt Perzse az is lehetséges, hogy most valaki evvel szeretne játszani.. de inkább nem :-)
:) a nagyok játsszanak csak az otival.
kisbüfi - kisbank. :)
Pedig megfogattam, hogy ezt bottal sem piszkálom.... de kicsit unatkoztam. Csak az a probléma, hogy valaki még nálam is jobban unatkozott, oszt játszik vele :-)