valóban, ezt nem is taglaltuk ma, én biztos vagyok benne, hogy a perek száma még exponenciálisan nőni fog, és súlyos milliárdokat fog veszíteni otp perekben elköv. 5 évben. Ha nem száz milliárdot.
valóban, ezt nem is taglaltuk ma, én biztos vagyok benne, hogy a perek száma még exponenciálisan nőni fog, és súlyos milliárdokat fog veszíteni otp perekben elköv. 5 évben. Ha nem száz milliárdot.
Arra a hírre adták be az otit h megint jogerősen pert vesztett egy devizahiteles ellen, ráadásul itt kimondták a szerződés semmisségét is. Szal lassan az otp-nek lesz jó egy devizahiteles mentés h őt is kimentsék. SZal sztem egyértelműen jön egy ujabb bank fejés mert a deviza hiteles mentésnek elég hiteles-kedvezőnek kell lennie h elálljanak a perektől, és vagy a kúria meghozandó jogegységi döntését veszik alapul.
holnap újságban szalagcím: janet yellen felállította az usa farkát:)
az árfolyam dinamika esést vetített előre, ez volt számomra a fő momentum. Kiv. leszek mai záróra
"felgyorsul a zuhanás, már csak azért is, mert rossz gyj-re számítottam."
mert elhomályosítja látásod a politika.
Nem néztem gyj-t de a 40mrd-ot rendszerint hozza csányi..ha több akkor goodwillben leírja..vagy elpakolja valahova.
Igaz,hogy eladták nagy csindradattával benfenntesek részvényeket de másik oldalon meg veszegettek átváltható deviza kötvényeket..
Ráadásul ha eladok akkor valahol vehetek is ekkorát..gyakorlatilag átkonvertálom egy másik helyre cégbe befutóba.
igen, azt kellett volna, már bánom...gondoltam ha így nyomják a végét, akkor ezután újra felgyorsul a zuhanás, már csak azért is, mert rossz gyj-re számítottam.
Mindegy most már, zártam az egészet.
Túl sok eszközöm van most, szanaszét áll a fejem, kitisztítom a portfóliót, ki akarok dobni csomó mindent
felét visszavettem volna tegnap..350 fölött kicsivel..nem tudom mivel shortolsz..hatival vagy certivel.
hasonlóan gondolom, csak az nekem már nem biznisz, hisz 800-ról van a short.
Nagyon nem mindegy, hogy 200 pont a nyerőm vagy 330. 130 pontot nem éri meg 130 nyerőért kockáztatni, és perpill nem hiszek benne, hogy 400 alá megy, gyakorlatilag nem hiszek már a 4000 körüli jóslatomban 3 héten belül.
azért nem, mert fordulós gyertyának néz ki a mai. Ezek a 200 napos és egyéb dolgok totálisan megbízhatatlanok, össze-vissza körültáncolhatja az ár minden irányból, az a lényeg, hogy mi a momentum. Én az árfolyamok dinamikáját nézem, ezt sok helyen leírtam már: és az most erősen up-ot jelez. Mindenképp zárnom kell, csak az nem mindegy, hol. Alapvetően 4440-ig illene még leesnie a napokban, de azt nem tudom eldönteni,azt megvárjam vagy dobjam most
mindenki így gondolkodik..ezért lehet beszivatni a népeket.
az a tapasztalatom 500nál érdemes eladni és inkább 600nál visszavenni..
nálam 500az komoly ellenállás..550es felszúrással..
Miért nem raksz egy stoppot 200 napos fölé aztán csókolom? :) Csak egy ötlet ne hallgass rám , mondjuk én őszintén szólva nem is shortolnám a papírt amíg ilyen döghalál állapotában van, mert bármikor feltámadhat, de hát ez egyéni vélemény.
4580-90 körül van 200 napos amíg alatta van mindegy, hogy éppen 400- vagy 500 , nem?
nekem meg baromira nem....de nincs időm percenként ezt a sz.t nézni, ez a napom is siralmas
Két oldalról van a pöcsünk satuban. Egyrészt amíg nincs komolyabb tartós növekedés illetve nem ment le 2014, nincs mozgástér extra terhek kivezetésére, csökkentésére.
Másrészt már hová növelni sincs nagyon érdemben az így beszedett lóvékat.
Lásd dev hiteles végső mentésben elővezetett műsor.
Ennyi szitu. Kiszámíthatatlanságát a kormány banki intézkedéseinek az adja, hogy sodródnak a gazdasági eseményekkel.
Nem irányítják, ahogy nagy magabiztosan elővezetik, hanem toldoznak foldoznak. Kényszerpálya.
Mi lesz belőle azt már ízlés szerint, pozíció szerint stb.el lehet dönteni. :)
"Az is lehet, hogy valamiért nem szopatja ennél jobban a bankokat, de az is lehet, hogy mindent kicsavar a kezükből."
Az ok amiért erre az útra léptek mert egyébként bukják 2014-et. EU sarokba szorította Viktort első napján mikor nem engedte a 7%-os hiányt. Maradt ez a pálya ami kecsegtetett még 2014-es újraválasztással.
gonosz bankozás és a szabadságharc szöveg illetve sarcok 99%-ban erről szólnak.
Az egy másik kérdés, hogy mindezt úgy próbálják tálalni mintha ez egy szabadon választott és saját koncepció , és egy baromi jó dolog lenne .
Nehéz ezt így tálalni ebből adódik a kommunikáció szánalmassága, ami igen vicces vhol , amíg rá nem nézek otp árfolyamhatásaira. :)
Megy tovább fel, de én örülök a nyerőnek.
Ugyanennyi vesztőben is lehetnék manapság.
Addig még én is beszállhatok újra:)
Nem írsz hülyeségeket ;-), de ez a kormány teljesen kiszámíthatatlan. Az is lehet, hogy valamiért nem szopatja ennél jobban a bankokat, de az is lehet, hogy mindent kicsavar a kezükből.
A brutál nyerő amúgy tényleg nem lenne szükséges.
Kormányváltás tényleg nem lesz.
Közben húztak rajta kicsit, 4528-on is járt. Nekem ez tetszik.