ez a klozet töltelék meg hová erősödik már?
Na szóval, rezsicsökkentés BUX 1312-ből.
Ahogy más is írta, a fűtőérték csökkentésén hozzák be a kiesést. Csak össze kell hasonlítani, hogy a palackos gáz miként ég mondjuk egy gázsütőnél és miként a vezetékes. Ég és föld a kettő közötti különbség.
Egyszer már nekiesek és biz' Isten kiszámolom, hogy a tetves állam mennyivel húzott le saccra a 2006 szeptemberi kamatadó bevezetése óta.
hát ha már legalább 60 éves lennék, akkor ez a "stratégia" működhetne, feltételezve, hogy nem leszek hosszú életű...de 48 évesen ez nem lehet cél, mert a megtakarításaim végesek, és még öregebben, évek múlva még annyira se fogok tudni egy fillért is keresni....most néztem osztrák apróhirdetéses oldalakat...őrület mennyi magyar kínálja szolgálatait takarításra, vasalásra, építési munkákra...
Ezért is írtam, hogy legyél el szépen.
Azok vannak el szépen, akik az adott helyzetben is tudják derűsen, jókedvűen élni az életet, bármennyire is másabb/rosszabb legyen egy előző jobbhoz.
Arra vagyunk kódolva, hogy tudjunk mindenféle helyzethez alkalmazkodni.
Sokan nem teszik meg, emiatt rosszul élik meg mindennapjaikat.
Tudnék itt most kézenfekvő példákat sorolni, mint pl. a Két krajcár, ahol a mélynyomort is kacagva élték meg.
Meg, mint már írtam is a világban járva, nagyon sokszor rácsodálkoztam és eszement jó érzésekkel éltem meg a tőlünk sokkal rosszabb anyagi helyzetűek könnyed derűjét, ahogy ezt megélik.
Az agyat és a hozzáállást kell "beprogramozni", kihozni belőle a legjobbat.
Szóval a lényeg, legyél el szépen:)
köszönöm köszöntésedet! Köszöntés nélkül is illendő hangnemben írok Rólad, mivel kéretlenül is "megvédtél", amikor mások köszörülködtek rajtam. Biztos igaz a kritikájuk, bár az egyedi élethelyzeteket csak az tudja megítélni, aki benne van, vagy nagyon közelről ismeri...sajnos amikor volt nem éltem a lehetőségeimmel, most meg hogy kellene, nincs lehetőségem. Nem vagyok benne biztos, hogy a türelem rózsát fog teremni..
Ha megköszöntelek, rólam is ilyen aranyosan írsz? :)
Vicc nélkül, minden jót kívánok.
Legyél el szépen, Margit
Hoppá hoppá ne túlozzunk , de megtisztelsz ha így gondolod. :)
Azért elragadnak az indulatok néhanapján főleg ha forradalmár testvéreim gazdasági ügyekben, és főként banki ügyekben unortodoxkodnak, netán állítólagos jobboldali létükre kommunizálnak az az érzékeny pontom, kihozza belőlem az állatot. :)
igen, az:) köszönöm jókívánságaidat...mindig olvasom, amit írsz, és csodállak, hogy mindig fegyelmezett és mértéktartó tudsz maradni. a sok gügyögés mellett az írásaidnakmindig van értelme, mondanivalója. grat!
Gratulálok így megkésve, most látom tegnap nagykanállal ettél. :)
Egis jó kis szülinapi ajándék volt.
köszönöm!...én szűk családi körben ünneplem....pár barát felhív, néha volt csajaim is...este fincsi vacsi és torta....csak mert sikerült megérni:)...
Ha jólesik, akkor boldog szülinapot. Én a sajátomat nem ünneplem, mert jobb fiatalon, mint amikor már itt is fáj, ott is fáj :D
ez sajnos szószerint így van...engem nem nagyon vegzáltak, talán a dr. véd meg tőle...múltkor pl. a kötelező jeletnkezés alkalmával ügyvéd úrnak szólítottak...pont jogi diplomám nincs, így ügyvéd se lehetek, de sebaj...biztosan jól ismerik az aktámat...