Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

ez a klozet töltelék meg…

#676577 Euroman

ez a klozet töltelék meg hová erősödik már?

Na szóval, rezsicsökkent…

#675912 walex

Na szóval, rezsicsökkentés BUX 1312-ből.

Ahogy más is írta, a fűtőérték csökkentésén hozzák be a kiesést. Csak össze kell hasonlítani, hogy a palackos gáz miként ég mondjuk egy gázsütőnél és miként a vezetékes. Ég és föld a kettő közötti különbség.

Egyszer már nekiesek és biz' Isten kiszámolom, hogy a tetves állam mennyivel húzott le saccra a 2006 szeptemberi kamatadó bevezetése óta.

Re: a hét számai...

#675327 Euroman Előzmény: #675318

hát ha már legalább 60 éves lennék, akkor ez a "stratégia" működhetne, feltételezve, hogy nem leszek hosszú életű...de 48 évesen ez nem lehet cél, mert a megtakarításaim végesek, és még öregebben, évek múlva még annyira se fogok tudni egy fillért is keresni....most néztem osztrák apróhirdetéses oldalakat...őrület mennyi magyar kínálja szolgálatait takarításra, vasalásra, építési munkákra...

#675318 Margaretta Előzmény: #675316

Ezért is írtam, hogy legyél el szépen.

Azok vannak el szépen, akik az adott helyzetben is tudják derűsen, jókedvűen élni az életet, bármennyire is másabb/rosszabb legyen egy előző jobbhoz.

Arra vagyunk kódolva, hogy tudjunk mindenféle helyzethez alkalmazkodni.

Sokan nem teszik meg, emiatt rosszul élik meg mindennapjaikat.

Tudnék itt most kézenfekvő példákat sorolni, mint pl. a Két krajcár, ahol a mélynyomort is kacagva élték meg.

Meg, mint már írtam is a világban járva, nagyon sokszor rácsodálkoztam és eszement jó érzésekkel éltem meg a tőlünk sokkal rosszabb anyagi helyzetűek könnyed derűjét, ahogy ezt megélik.

Az agyat és a hozzáállást kell "beprogramozni", kihozni belőle a legjobbat.

Szóval a lényeg, legyél el szépen:)

#675316 Euroman Előzmény: #675306

köszönöm köszöntésedet! Köszöntés nélkül is illendő hangnemben írok Rólad, mivel kéretlenül is "megvédtél", amikor mások köszörülködtek rajtam. Biztos igaz a kritikájuk, bár az egyedi élethelyzeteket csak az tudja megítélni, aki benne van, vagy nagyon közelről ismeri...sajnos amikor volt nem éltem a lehetőségeimmel, most meg hogy kellene, nincs lehetőségem. Nem vagyok benne biztos, hogy a türelem rózsát fog teremni..

#675306 Margaretta Előzmény: #675298

Ha megköszöntelek, rólam is ilyen aranyosan írsz? :)

Vicc nélkül, minden jót kívánok.

Legyél el szépen, Margit

#675299 banyaiz Előzmény: #675298

Hoppá hoppá ne túlozzunk , de megtisztelsz ha így gondolod. :)

Azért elragadnak az indulatok néhanapján főleg ha forradalmár testvéreim gazdasági ügyekben, és főként banki ügyekben unortodoxkodnak, netán állítólagos jobboldali létükre kommunizálnak az az érzékeny pontom, kihozza belőlem az állatot. :)

#675298 Euroman Előzmény: #675297

igen, az:) köszönöm jókívánságaidat...mindig olvasom, amit írsz, és csodállak, hogy mindig fegyelmezett és mértéktartó tudsz maradni. a sok gügyögés mellett az írásaidnakmindig van értelme, mondanivalója. grat!

#675297 banyaiz Előzmény: #674761

Gratulálok így megkésve, most látom tegnap nagykanállal ettél. :)

Egis jó kis szülinapi ajándék volt.

#674761 Euroman Előzmény: #674755

köszönöm!...én szűk családi körben ünneplem....pár barát felhív, néha volt csajaim is...este fincsi vacsi és torta....csak mert sikerült megérni:)...

#674755 Ricsi Előzmény: #674746

Ha jólesik, akkor boldog szülinapot. Én a sajátomat nem ünneplem, mert jobb fiatalon, mint amikor már itt is fáj, ott is fáj :D

#674741 Euroman Előzmény: #674732

ez sajnos szószerint így van...engem nem nagyon vegzáltak, talán a dr. véd meg tőle...múltkor pl. a kötelező jeletnkezés alkalmával ügyvéd úrnak szólítottak...pont jogi diplomám nincs, így ügyvéd se lehetek, de sebaj...biztosan jól ismerik az aktámat...