Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: nincs cím

#675871 rbbj11 Előzmény: #675813

nagyon keményen nyomod....asszonynak is ilyen tántoríthatatlanul nyomod a politikát? Gyerek feje nem fájdul meg? :S

#675869 Ricsi Előzmény: #675865

Mindegy volt, mit írtak Ausztráliára, az jó volt nekik. Kérdezhettél volna te ezektől bármit. Mindenesetre megnyugtat, hogy vérfideszesek szerint nekünk is ezt a színvonalat kellene hozni. Persze értem én, akkor minden baromságot bevennénk, de én nem szeretnék... :))

#675853 Boby. Előzmény: #675832

"ne azt kérdezzétek h mit tehet értetek a hazátok,

hanem azt h Mit Tehettek TI a Hazátokért !"

Ha a békemenetben tetted volna fel ezt a kérdést, már rég elballaghattatok volna az országból.Ezt megtehettétek volna a hazátokért.

#675842 Dr. ursi Előzmény: #675834

a válasz eccerű.

egyrészt rengeteg útéptésbe is kezdtek. elkerülők és kátyúzások is, de pl földutak borítása is.

másrészt a stadionok nagy eseményke megrednezésére adnak lehetősget ami bevétel lesz mind a turizmusnak szállodaipar vendéglátás, mind jóhírünket viszi mint népnek nemzetnek mert mi azért tudjuk h hazugság a svéd film és az antiszemizés stb. és soksok rendes jóravaló ember lakik itt aik dolgosak és vendégzseretők. az épíátsek amúgy gdp-t is nyomnak.

mert lakást nem lehet építeni ill fölösleges mivel több mint 100ezer áll üresen lásd a korábbi évekbeli túltermelés lakásból s hitelből lakópark bizniszt csinált boldogboldogtalan.

gondolom jövőre beindul majd a lakás korszerűs mnb nhp-vel és a szoc lakás progi.

de addig is meg kell nyomni az alacsiny bázisú építőipart és ezt infrastrukt beruhhal lehet: lásd vasúti elkerülő terv, út, stadion , egyéb létesítmények rengeteg kult lét feljítás.

a stadionok pedig kellenek ahhoz h ép testben ép lélek gyerek felnőtt legen nevelve lásd a mai focinemezetk mindi mind tele vannak stadionokkal. szóval szetm jó dolgo. és ad a gdp-hez nem elvesz.

#675840 Ricsi Előzmény: #675836

Mindegy, fő hogy te is hülye vagy, és én is hülye vagyok. Bezzeg az agyonképzett, rettenetesen művelt amerikaiak lehetnének a példaképeink...

#675839 Margaretta Előzmény: #675834

A csapból is a stadionépítés ellenesség folyik. Kátyúzás-ellenességről még nem olvastam/hallottam:)

#675837 Ricsi Előzmény: #675834

Süket duma, amivel etetnek minket. Ausztriában is olvad és fagy a víz, mégsincs kátyú. Ezzel etetnek minket 30 éve, de "örömmel" látom, van aki beveszi. Mondjuk ha néha utazgatnátok, máris nem hinnétek el ezt a sok sületlenséget.

#675834 prospero Előzmény: #675818

Félreértések elkerülése végett. Azért írtam le ezt a gondolatmenetet, mert én sem értem, hogy a politikusok miből gondolják, hogy a stadionépítés a nyerő stratégia mondjuk a kátyúzás helyett. Csak gondolkoztam ezen, aztán arra jutottam, hogy biztosan a választók nem értékelik eléggé a kátyúzást...

Még annyit, hogy kátyúk szükségszerűen mindig lesznek... mivel a repedésekbe belefolyik a víz, megfagy és szétfeszíti az utakat...hiábavaló küzdelemnek tűnik a javítgatásuk...

"ne azt kérdezzétek h mi…

#675832 Dr. ursi

"ne azt kérdezzétek h mit tehet értetek a hazátok, hanem azt h Mit Tehettek TI a Hazátokért !"

-

amíg ezt nem fogja fel az álballibsi csecsen növekedett-nevelkedett nemzedék addig itt minden hiábavaló.

mármint ebben a topikban és fórumon :o)

szerencsére nemcsak amérikában vannak jó gondolkodású emberek.

sokan.

#675818 Margaretta Előzmény: #675802

Óriási:)

Ezt nem hiszem el, hogy ilyen van.

Azért nem javítják ki a rosszat, mert a zemberek nem értékelik a jót?

Elmehet mindenki a b.. ...ba, aki ezt el akarja velem hitetni!

#675813 prospero Előzmény: #675812

Ne haragudj, de az ország makromutatói egyszerűen nem támasztják alá azt amit állítasz. nevezetesen, hogy a jelenlegi kormány CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a saját érdekét nézi, és EGYÁLTALÁN NEM NÉZI AZ ország érdekét.

#675812 Ricsi Előzmény: #675802

Hihetetlen tévedésben vagy!!!!!!!!!!

Olyan politikusok kellenének, akik az ország, és nem a saját maguk érdekeit nézik. Akik nem azért tesznek valamit, mert szavazatot hoz vagy visz, hanem azért, mert meggyőződésük szerint ezzel segítenek az országon.

Az benned az igazán szörnyű - nem jó szó, de jobb nem jut eszembe - hogy te ezt nem is érted. El sem tudod képzelni ezt az esetet. Mondjuk olyat, hogy a milliárdos politikus azt mondja, az éves jövedelmemet felajánlom erre-arra azért, mert jobb lesz az embereknek.

Itt ez a csőcselék, akit te istenítesz, semmiről nem mond le, mindent beharácsol, és közben nekünk mondja, hogy vállaljunk áldozatot.

Sose vezesse a barátaidat jobb vezető, mint Viktor. (bár valójában nem kívánom, mert nem akarok rosszat senkinek).