Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#675732 Hathor Előzmény: #675718

szerintem Ő is megvilágosodott azóta.

Akkor mondta, amikor azt mondtam Ti tényleg nem látjátok feszül az árfolyam a kilövés előtt? akkor volt 34körül.

Most 50.

Elmondtam megbűvölted kígyóként Úttakarítót is!

Herceget is!

Úttakarítóval beszéltem személyesen, azt mondta tényleg igazam volt, mint egy kígyó megbűvölted, és elkezdted kifaggatni a cégről, meg mit hallott a közgyűlésről.

És megmagyaráztad neki, hogy KEG most bajban van.

Azóta is nevet ezen a storyn

#675730 Spade Előzmény: #675724

Ha megveszed a fő tulajokat akkor mint mondtam zotya,hathor,Ex számítás szerint lesz összesen 20%-od. Azzal mit vezetsz ki a 80% ellenében? Max az áramot :)

Egyébként meg ha megsérted a szabályokat tutira nem kapod meg az engedélyt, főleg a fidesz alatt.

De ennél nemtok többet hozzátenni a témához.

#675724 rbbj11 Előzmény: #675706

tozsderol kivezetes olcso lenne most, a fo tulajok kivasarlasa utan, egyszeru. Ha vkinek kene a ceg

#675723 Hali79 Előzmény: #675702

Szia!

Nem annyi volt,hanem 700ft!!!!,aztán felment 900ft-ra és amire bevezették a részvényeket(amiket jegyeztek az olyan marhák ,mint én!!)arra olyan 500-600ft között volt...a többit meg tudjuk...64ft-on adtam el,hogy ne menjen rá a számlavezetési díj:)

(10 év után kb.)

Ez 1997-az első jegyzés volt Phylaxiában!(pedig akkor 1milla még nagy pénz volt!-utólag Richtert vagy Otp- kellet volna venni)Utólag persze mindenki okos:)

Üdv:hali

#675706 Spade Előzmény: #675697

például mert szórt részvényesi struktúrája van, itt számolta valaki talán zotya vagy hathor vagy EX nemtom h a fő kezekben is max 20% van. Ezt nem lehet, csak a tőzsdén keresztül felvásárolni.

#675702 exmnbs1 Előzmény: #675682

helyes

arra emlékszem, 26 volt első nap, aztán soha többet nem ment a közelébe

#675699 Spade Előzmény: #675343

sly-t nem értem neki mindig is jó érzéke volt a kispapírokhoz, most meg így mellé ült Lehet h macikára hallgat akinek meg soha nem volt érzéke ezekhez.

#675697 rbbj11 Előzmény: #675692

most keg-röl, mini cegrol van szo. Mar miert ne lehetne felvenni tulajokkal a kapcsolatot, suttyomban elokesziteni a szerzodest, sajtot pedig csak akkor informalni, mikor vlad mar a taskaval az irodaban van alairas elott?

#675696 rbbj11 Előzmény: #675693

nem az a lenyeg, mit mondok a forumon, annak nehany itteni hasznat veszi, nem sajnalom toluk.

Az viszont fontos, hogy nem öntögetek, az eladasaimmal nem riasztom el a vevöket, es a vetellel nem riasztom el az eladokat. Nem ertem, miert nem erted...

#675693 Hathor Előzmény: #675690

"Vagy legfeljebb ugy, hogy az ellenkezot higgyek."

ebből mást gondoltam..

de nekem mindegy ki hogyan ad el, vagy vesz.

Félre ne értsd, nem kötekedés, csak én meg leírtam, hogy mondom veszek, vagy eladok, vagy várok úgy csinálom.

#675692 Spade Előzmény: #675276

"Igen, de ha ilyen spekulacio helyes lenne, mar meg is vettek volna szorostol-borostul a ceget az oroszok."

.

Az ukrán lengyel gáz találat ami paradigma váltást okoz , még túl friss talán negyed-fél éves.

Amúgy gondolod h energetikai céget úgy kell felvásárolni h kp-vel fullra pakolt táskával beállít Szergej a cég irodájába leb@ssza az asztalra és mondja a zigazgatónak h " megvettelek kiscsávó ! "?

Ehhez képest pl. 20% elérésekor az energia hivatal jóváhagyása kell. Amikor is legkésőbb a potentátok(cégek) felfigyelhetnek h ezmiez ? Ami meg azt jelenti h jó ha akkorra ennél a %.nál jóval több van elérhető kézközelben....

#675690 rbbj11 Előzmény: #675685

nem azt mondtam, hogy mast kell mondani!!!! ne forgasd ki! Azt mondtam, hogy ugy kell venni vagy eladni! Az arfolyamot figyelok hihetnek azt, mikor beszallok, hogy valojaban eladoi nyomas van. attol meg nalam pontosabban nem irja be senki, mit csinalok

#675685 Hathor Előzmény: #675679

Én ebben vagyok más.

Őszinte vagyok. Megmondom veszem, vagy eladom.

Elmondtam hol veszem Eladni nem adtam el, azt nem tudom mondani.

#675682 Hali79 Előzmény: #675672

Szia!

Rég volt,igaz se volt:)

Nekem mondjuk sikerült jó haszonnal időben kiszállnom(130-as átlagáron(utána volt 80ft-is)volt több ,mint 50k-m,ami a cég több,mint 2%-a volt(a fő tulajnak volt 65%-a),amikor meg egyszer felhúzták-akkor azt állították,hogy én,persze nem én voltam-300ft fölé,akkor szépen lassan kiszálltam.Szerencsére!

A pylaxiát meg jegyeztem és buktam vele 1millcsit!(amire bevezették a részvényeimet a tőzsdére,már mínuszban volt,és akkor még nem adtam el veszteséggel(örök hiba)...

Azóta nem bízok semmiben!

#675679 rbbj11 Előzmény: #675677

mindig eszrevetlenul kell venni es eladni is, speka alapszabaly. Vagy legfeljebb ugy, hogy az ellenkezot higgyek.

#675677 rbbj11 Előzmény: #675646

ok.

Arban meg messze van az. De nem vagyok sajat magam ellensege, nem szokasom borogatni.