aki véletlenül az egyik bennfentes közeli hozzátartozójának a fodrásza? :D
aki véletlenül az egyik bennfentes közeli hozzátartozójának a fodrásza? :D
Jó kérdés, valószínű teljesen véletlen egybeesés. PSZÁF majd kinyomozza. :)
azt mondom, ráöntötte a kicsikre, majd ami megmaradt azonnal megvették, csak pislogtam... Ergo nem a tegnapi mai vevő volt, hanem egy üdvözölt aki vett 7-8on sokat...
áhh, meglesz rá a magyarázat, kiszivárgott valami információ, ezért egy befektető elkezdte vásárolni.....
Azért kérték a holnapi napra a papír felfügesztését, mert ezt az infót, tovább halogatni nem tudták, és megóvták a kisrészvényesek érdekeit is egyúttal, mert nem vásárolhatták ki előlük
a papírokat:))
:D:D Sztm ne is célozgassunk olyanra, hogy vizsgálódás... :) Egyébént humettopikba nézzetekbe, felhívtam kóklereket :)
Rapi = Radnai István részvényesi kapcsolattartó állítólag és FB tag, meg 30KEG tulajdonosa :)
Azon gondolkodtam meg, hogy ez az Igazgatosagi meg volt hirdetve v. a nagybevasarlas utan egyszer csak kitalaltak, h. gyulnek.
Most kiderül, mert ha ez a hír pozitív, és ez nem bennfentes kereskedés, akkor semmi. :D
Benne van ilyen kis papíroknál, csak legalább néhány hét alatt apránként több számlára vették volna, akkor nem lóg ki ennyire a lóláb.
Azt hiszem kéne nyitni mutyi topikot, ahol ezeket az eseteket gyűjtjük, dokumentáljuk.
Herceg, mit szólsz?
Ez kesz rohej, most olvasom a fuget. Bravo gyerekek, holnap kiderul eleslatasunk mire volt eleg! :)))
:DDDD
Csak egy szer szabaduljak meg tőle, 100ft-on :))))
főleg, ha kiderül, hogy TP vagyonára jelzálog került és ő vette :)))))
Sztm nincs vége a tépésnek, mert olcsóbb már húzni, lemarad kimarad szindróma következik :)) Mire azzal a tizen X misivel kiszállnak, idő és tér :)
A napközben kiszállt illető 11en állt és onnan szállt ki.
Hja, és ma valszeg végzett a bennfentes vevő, ezért holnap felfügg.
ez is egy szép dolog...........itthon vagyunk.......
na, az ennél a cégnél, mit cégnél, holdingnál, nem ritka............