tegnapig azt kamuzta
Szia!
Ez így igaz!
Voltam 15 éve befektető(Phylaxia,Gardénia-szerintem én voltam a második legnagyobb tulaj:))!..most már csak speki!
Viszont,ha látom,hogy valamit vesznek(most szerintem a Keget veszik),akkor tudok várni:)!
Azért aki 10% körül vásárol egy részvényből-főleg nagy pozitívum lesz,ha fölé is megy-azazért valamit akar a céggel-másnem a saját palackjait eladni:)
..és gondolom nem 20ft-ért akarja majd eladni..
..és,ha 10% fölé kerül ténylegesen,akkor ha később elad és 10 %-alá megy újra,akkor a maradék részvényét szerintem 20ft-ért se tudná eladni(mivel az eladás nagyon negatív lenne!)
(most meg ugye kivon 1,5 millió darab speki részvényt!-na ezért vettem)
Üdv:hali
50k lehet saját, korábbi pakk, hogy hátha vki beáll elé.
25k? szintén, vagy speka, vagy hathor adott el régi pakkot, neki van azért olcsóbb is, és így vehet újra, ha akar. azt ugye nem gondoljátok, hogy annyira kezdő, hogy nem ad el? Meg amúgy sincs azzal baj, ha vki vesz és elad, legalább mozog, ahogy mondani szokás... :)
és ő nem fundára vesz, hanem chart alapján ügyködik. szóval nem hinném, hogy csak gyűjt, és közben nem ad bele.
de simán bekamuztad azt is
hali ha ír és nincs neki akkor beírja
és általában odaír ami van
nem befektető hanem speka)))))))
Szia!
Nem volt akkor "csík"..Szerintem aznap semmit!
és ki támogatja őket nagy tételekkel???
50K, 25K????
Értem. nem tudtam, hogy neked is van KEGed!
Örülök neki!
Vegyék ki örömünket az emelkedésben!
Ezért számolgattam én is mennyi pakkjuk lehet.
Múlt pénteken mennyit vett a nagy vevő?
Szia!
A main kívül hiányzik a 150k(vagy 50k),szerintem ez a 33k-s vételt se ők csinálták!
ha 150k, akkor abból most meglehet 138k... még volt 33k, akár így ki is pipálhatnánk... majd kiderül 1-2 napon belül, ha jön hír... azért az viszont már durva lenne, ha 10% fölé mennének... erre szerintem senki nem gondolt...
Szia!
Nem én vettem tegnap a 250k-t az egyértelmű!(nem is mondtam)
Azt viszont tegnap is írtam,hogy van nekem is!(csak nem tegnap vettem)
Más:én abban nem vagyok biztos,hogy a tegnap délutáni 100k-t az vette,aki a délelőtti 250k-t.(sőt..)
A tegnapi visszaöntést se egy 100k-s csomag csinálta több kisebb(20-30-k-s)!
A számításaim szerint a mai vétellel (feltételezve,hogy a szlovákok veszik csíkokban-és azt,hogy nem ők vették tegnapdélután-) olyan 1350k-nál tartanak...
Már csak 150k-t kell venni a 10%-ig...(vagy 50k,ha tévedtem és délután is ők vették)
most volt :)
amúgy meg a vevő jön, nyom egy vételt, távozik. ezt most írom vagy 20. alkalommal. az első csík utáni további "őrjöngés" a napi spekák miatt van.
ez a 33k meg hathor lehetett, ki más? :))
ja, majd ne egybe borítsd légyszi, ha lehet kérni, gondolj a maradókra is :)
ilyen gyorsan? szerintem előbb az 50 ft-os záró kell, hogy stabilan meglegyen. az olyan szép kerek "lélektani" szint. :)
aztán majd péntekre jöhet netán az 55. nem kell kapkodni :))
jövő heti feladat meg a 60 megismerése, és legyűrése.