150-250k-t most nem tudna venni... szerintem 56 ft-ig nincs 150k eladó
108k vevő, 70k eladó...
na, beállt egy kamu 50-es 50-re :))
tehát legkésőbb pénteken újra kiveszik 50-ig. :))
150-250k-t most nem tudna venni... szerintem 56 ft-ig nincs 150k eladó
108k vevő, 70k eladó...
na, beállt egy kamu 50-es 50-re :))
tehát legkésőbb pénteken újra kiveszik 50-ig. :))
annyi lesz.
Én többet tervezek venni az emelkedésben :D
Megint jön a vevő 150-250Kjával, nem lesz mit vennie már.
aha, az érdekes lesz
a Visonka IT-ből a keg kgy-n????
a szlovák bukcsis takarmánykeverőben is utazik?????,
elég üres az eladói oldal, így ma nem várok jelentős mozgást. tegnapi kérdésem még él: lesz-e 50k forgalom?
Majd közgyűlésen kiszavazzák gondolom, van elég papírjuk hozzá.
Na koncentráljunk a piacra, Te nyomd tovább a lebeszélést, neked nem kell piacra koncentrálnod.
Mi a felmutyi? Hogy bejelentkezik egy szlovák cég, hogy Ő új 5%os tulajdonos?
Mindig nem érted? Sosem fogod megérteni. Alen leírta tegnap, meg hali, meg Tris, meg Zotya, meg a többi, aki kérte itt van 50. Leléphettek.
a felmutyira emelkedett
hány százalék Visonka van még???
a vezetésében ott ül a Kácsor family, akik most kegesek vagy ellentábor?
elmondom 46-48ról is van tegnapról. számoljunk onnan ha kérhetem. Nincs más csak 46-48ról, úgy is mindig a legfelsőtől számoltok, amikor megjelenek a papírban. Miért ne számolhatnánk 46-48cal. Most az a legmagasabb.
aha te duplázol, pl 43-ról))))))
átveheti, magának, de nem neked
Visonkát is helyre fogják rakni elhiheted. Van mit csinálni szerintem a KEGbe.
Visonkát 3millióval 1000Ftra lehet tenni kb.
Xetra aukcióban szépen fel lehet vinni majd.
Akárcsak KEGet. Valljuk be most sincs eladó.
Tegnap 50fölött amikor kiszedték 4-5000darab eladások voltak.
A vevő pakolgat vissza. Ezzel visszaszabadul pénze, és realizál is hasznot, de közbe a lenti értékű papírjainak is tépi fel az árfolyamot, ami hasznából újra tud venni. Én is ezt csinálom.
Veszem felfele a nyerőből.
Most már nem a múlt számai az érdekesek, amit Pimperék csináltak, hanem előre árazunk! A tőzsde előre áraz!
A mostani 30as árfolyam Pimperéknek volt köszönhető, az új vezetőségre meg emelkedik a papír a jövőbe vetett hit alapján.
Minek pénzt nyomtatni a cégnek, ha lesz új tulajdonosa, aki átveheti az egész céget?
20MFT-ért tudott tulajdonos lenni. Na az sem semmi, hogy én is alig vagyok tőle lemaradva, mert ilyen piti áron fel tudtuk szívni a papírt. Így a kis részvényesek is 2-5%os tulajdonosok tudtak lenni, amihez jól asszisztáltatok a ledumálással.
Voltak akik 10milkás befektetésüket átadták 300.000Ft-ért.
Jól jártak!
Megmentettétek őket!
Berealizálták a bukcsit, most néznek papír nélkül, mert azt mondják, soha többet kis papír, ahogy Te is mondod és nézed bennük a duplázásokat.
virtuális veszteség???
nono
virtuális értéket nyomtak be azért
jól kifosztották vele a népet
és a veszteség folytatódik lásd Visonka eladások egyre újabb atl-en
osztalék? ami 10-20 ft lesz jó esetben? telekom, kuka. macinak jó, mert nem kell idegeskedni benne, stabilan esik minden évben 1-2 osztaléknyit :)
1.5mrd az nem pénz a szlovák gázforgalmazónak?
érdekes ezek meg folyamatosan növekvő fizetési gondokkal
küzdenek
kifizetetlen bukcsis perek, 1.05mrd rövid kötelezettség
tőkeszegénység
az újak tudnak pénzt nyomtatni a cégnek?
mire fel kussolnak mióta hivatalban vannak?
kivéve varga eladásai
Még mindig elfelejted, hogy új vezetőség van!
Fogadok robbaj ezt sem tudja, hogy a szeptemberi közgyűlésen lapátra tették Pimpert (akit idáig tolvajoztál).
Azóta beült az ITbe a szlovák képviselője Nagyova is.
Azóta másfél hónap alatt majdnem duplázott már a papír.
Azóta jött egy 5%os tulajdonosi bejelentés.
Azelőtt meg egy másik 5%os tulajdonosi bejelentés, aki összehívta a változás miatt a szeptemberi közgyűlést.
Valami csak változott.
A szlováknak van egy kinti szlovák 1SPS PB gázforgalmazó cége, és most Magyarországon alapított egy céget 1SPS Hungary néven. Tulajdonosa Milan Meciar, aki összeköthető a volt miniszter Vladimir Meciarral.
A szlovák PBgáz köztudottan olcsóbb, így piacot nyer magyarországi képviseletével. Kap egy hazai tőzsdei céget is mellé, amit nyáron leszállítottak a negyedére. Így a cég alaptőkéje 1.5MRD forint.
Mi pénz lehet ez egy szlovák gázforgalmazónak? Ráadásul még csak 5%os tulajdont szerzett, de azt is 20MFTért!
Mert a részvény a béka segge alatt van!
A 98%os árfolyamzuhanás, és negyedelt névérték harmadán elkezdett vásárolni..
Amikor beléptem a papírba mit mondtam? Fordulat van a papírban, és ez a cég piti áron átvehető, ráadásul működő szolgáltatással, majd 2milliárdos éves árbevétellel rendelkezett, virtuális papír veszteségekkel!
volt szó még a cég lerablásáról is a volt cégvezető részéről
akik lelkesen tolvajozzák Pimperéket vígan megszavazták neki a felmentvényt
Steiert kivéve
ezt a céget az apportcsalások tiporták meg
és az hogy melózni nem melóznak
meg a sok veszteség amit Steier szerint összehozni művészet