ejej, tudtam, hogy még bajom lesz ebből....
Túl illikvid...remélem azért fórumok nem befolyásolják jelentősen majd az ár alakulását.
ejej, tudtam, hogy még bajom lesz ebből....
Túl illikvid...remélem azért fórumok nem befolyásolják jelentősen majd az ár alakulását.
amúgy nem is 100k-t szórtak be, hanem több 20-30k-s pakkot.. simán el tudom képzelni a beijedt forintozók adták vissza;azt hittem egyben repült 100k, de nem.
szép forgalom 673k.
holnap jöhet a pihenőnap, mennyi lesz vajon a db szám? meglesz az 50k zárásra??? :))
az avatar az oka... túl "tudós" a fejed rajta... nem egy keg-spekulánsé... :))
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=10550&from=45480#3602240
ez honnan van??
Sly pedig ismer, nem tudom mire vélni ezt a megjegyzést....mondjuk fb-n is meg volt rökönyödve, aztán lám-lám azzal is mi lett. Nem tudom, miért nem szabad néha nekem is spekulálnom :O
aha! Szal ez volt az ok, így már tiszta. Pénteken véget ér a vásárolgatás, idő a tulaj igazolás.
Nem kell másolgatni. Reg.elni nem akarok. Igazából innen is ki kellene lépnem. De azt nem lehet, csak ha bedurvulok, és Herceg kitilt. :-)
regisztrálj már oda így kicsit fárasztó neked állandóan másolgatni feleslegesen
"(#45476) Re: versenyezetek:)!
Értékelés: 0
előzmény (#45475: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 18:15
Robbajt pedig ennél komolyabb embernek gondoltam...
sly36"
aki keg-et vesz az akkor nem komoly ember? És aki fuso-ba öli a pénzt? :)
kissé sokan benne lettek ebben hirtelen
és roppant nagy a szájuk
na olyankor szokott jönni a leöntés
"A közgyűlésen való részvétel és szavazás jogát a részvényes akkor gyakorolhatja, ha legalább a közgyűlést megelőző második munkanapon, azaz 2013. november 22-én 1800 óráig a társaság részvénykönyvébe bejegyzésre került, és ezen időpontig a Társaság az értékpapír-számlavezető által kiállított tulajdonosi igazolást kézhez vette;"
Vszínű a jövő hét elején, kedden vagy szerdán véget ér a vásárlás a közgyűlés miatt. Ha folytatódik, akkor nem a közgyűlés volt a cél.
a vevő a 3. pb cég a szlovákoknál
bizonyos Milan Meciar a tulaj, és a másik cégében a Gaswoban benne volt ifj Vladimir Meciar is
azért elég rossz lehet azt nézni, ahogy 250k-t kivesznek majd felső limitre húzzák... és +11%-ban zár.. 47 ft; 50 is volt. És holnap mehet tovább.
Persze, ha nem lesz semmi mozgás, majd örömtáncot fogsz járni, hogy kitömtek sok embert 47-50 között...
aztán amikor jövő héten meg a 60 ft-ot fogja ostromolni, majd mi lesz a duma? :)))
már most mondom, előre, hogy oda várom, nehogy ebből baj legyen. :)
bőven benne van a storyban hogy ez történik mint a la napelem a genyában
vagy a gáz fog távozni és tovább apportozgatnak