Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
azért még egy fontosat hozzáteszek: a köv. lejáratok, és a prompt közötti különbség erősen lecsökkent. Ha még a magasabb áru köv. havi/évi lejáratok se támogatják már....
Fontos: ez csak egy vélemény, szeretném csiszolni, azért írtam ide. Véletlenül se akarok senkit, semmiről meggyőzni. Sőt. Ellenvetéseknek örölük, m. szerenék lehető legjobban dönteni, és ez csak a saját meglátásaimon felül másokat is hallva lehetséges, egyedül nagyon nem vehetek észre mindent.
én nem látom a magasabb tetőt. De nyugtalanít shortban ülve, hogy még optimista vagy. :) Komolyan, ez elbizonytalanít picit.
Elmondom, én hogy látom röviden: volt egy az előzőnél magasabb csúcsunk, DE
ez a komoly betonellenállást megérintve, sokadik alakalommal élesen lefordult.
Nem rossz készletadatokra, tömést követő hatalmas, szignifikáns zuhanás.
Egy szűkülő háromszögből kitörést követően nem a háromszög felső szárára esett vissza, hanem visszazuhant abba, sőt, majdnem biztos jelét adta, hogy fals kitörés volt.
Eleve down trendben van.
Magasabb aljakat sem látok, mert a jelenlegi kiindulópont a jan-i mélypontnál csak kb. 20 centtel volt magasabb. Uyge ezt nem vesszük komolyan, hogy ez "magasabb" mélypontnak számít?
Az olajár a részvénypiac, és az USD kurzus támogatása ellenére is keményen esik. Pedig még a nyersanyagpiac is inkább felfelé tart....
Mindannyiótokkal egyet értve, azért még mindig adok esélyt annak, hogy ezt csontot amit a hétvége nyújt, még nem rágtuk le teljesen.( + 17 opció) Lehet itt még meglepetés. 42 -től lehetséges egy fordulat, ha töri mehetünk lefelé. Az első forradalmi szintem támasza az. A másodiknak lehet, hogy egy ideig csak "ellenforradalom" lesz a megnevezése, de idővel az is változik majd mint nálunk a történelem:)
Na kb. ennyi az elkövetkező napokra, vagyis most így látom:)
Magasabb aljak, magasabb tetők- és még sok badarság.
A sávozás is kedvemre való, ha legalább a sávot észreveszem:)
na. Nem úgy van az. És USA-nak jó az olcsó olaj, miért kéne készletadatokat, melyek olajat felviszik, "produkálni"?!
De egyébként is: bár hosszabb távon én is hiszek olajerősödésben, DE nem kéne elfelejteni egy "fundamentumot": ha demokraták, akkor olaj down, "green" energy up. Pofon egyszerű. Főleg, mikor az az am.-i energiaügyi miniszter, aki. 2 éves távlaton sem hiszek 70 usd feletti olajban. Akkor meg most hova kéne siessen??? Nemrég még 35 volt...Szóval én szvsz hónapokig nyugis sávkereskedésre számítok.
mondjuk ettől odavágósabb készletadatokat is produkálhattak volna OPEC előtt,pénteken hablatyoltak volna valami pozitivat és az 50 sem fogta volna meg....
Azért nem tudtam kérdésedere válaszolni, mert egész nap nem voltam gépnél. És ez mostanában már így is lesz. Minek nézzem egész nap, ha u.annyit v. jellemzően inkább többet keresek, ha csak negyedannyi időt fordítok rá? :)