Te akkor már előttem jársz. :)
Szvsz elég elolvasni azt, amit ír. :))
Tökéletes kórkép. :)
Más is tud olvasni. Hagyni kell őket írni. :) Csak írják ki magukból. :)
en nem szerencset probalgatok...ez strategia, nem szerencse. En nem jatszok a tozsden, az az ido mar elmult
Így van.
És ágyúdörgésnél veszünk, hárf@szónál eladunk.
Különböző elképzelések alapján próbálgatjuk itt a szerencsénket. :)
Ha Kostóra hallgatunk, akkor olyan papírba fektetünk, amiben legalább egy duplázást várunk. Ha szerencsénk lesz akár több is lehet. :)
És mi van Varga Tibivel, aki vezér helyettes és 34-30ig eladta a papírjait?
nekem előtte, utána is megvolt a pakkom.
Mindegy, hagyjuk..
hosszú ez.
Mindig a másikat vizsgálják, aki vesz, kockáztat.
Azt mondják tudják, hogy felmegy, ha tudja, akkor vegyen és jól jár.
Azért miért kell panaszkodni?
Azért vagyunk a fórumon, hogy segítsük egymást. De ezek az emberek nem azért vannak.
Ha én segítek charttal, leköpnek. De tudják igazam lesz mondják.
Érthetetlen.
Látom az ellentmondásokon simán átlépsz. A tüneteid teljesen megegyeznek a sorstársaidéval.
Gondolom egy dokihoz jártok. Rossz hírem van. Rajtatok már az orvoscsere sem segít. Itt genetikailag van nálatok minden elkutyulva.
Én egyébként nem Hathort védem! (Csak nagyon el vagy tévedve.) Jeles csapatotok engem is szétszekált, amikor 30 elején azt mertem leírni, hogy szvsz ez a papír vételre alkalmas. Hozzád hasonló stílusban szó szerint leugatták a fejem. Miért nem jogos a törlesztés részemről?
Ha kicsit is tudnád a dolgokat helyén kezelni, akkor ha ekakiban valami lejátszani valód lenne Hathorral, akkor ott játszanád le. Ha ennél is kicsivel több eszed lenne, akkor nem olyankor támadnád más topicban, amikor teljesen beigazolódni látszik. :))
en is beszalltam megis ebbe a csoda papirba ma, lehet, tul keson ebredve?
szamitasom szerint 66ig elmehet hamar
Akkor még semmilyen, akkor belevett. Utána jött a kgy turizmus és a dörgölőzés, nyugi. Amúgy nem ülök fordítva a lovon, nem shortolom, nem érdekel, csak hathor miatt nézek rá néha, az E-star produkciói miatt. Egyébként nem tanácsos ennyire a seggébe bújni valakinek, bár végül is, ha egy tigrisnek nem derogált, egy marhának se fog.
igen, de ha ilyen spekulacio helyes lenne, mar meg is vettek volna szorostol-borostul a ceget az oroszok.
vennek, de annyira nem kovettem, hogy minden nap figyeljem, most meg mar nem fer bele a terveimbe erre szant keret.
én nem mondtam h az oroszok veszik sőt itt éppenséggel azt írták a fórumon h a szlovákok veszik csak azt vélelmeztem h a háttérben az lehet a mozgató rugó h hamarosan bazi nagy felszabaduló orosz gáz kínálat fog jelentkezni és erre simán lehet spekulálni.
Ez a hsz-ed tiszta kórképet fest rólad.
Indulatok vannak bőven. Ez azért téged jobban jellemez.:)
Viszont átgondolatlan. 43-nál milyen infók voltak!? Még Kácsor sem tudta, hogy mi lesz a raffival való egyezkedésből!
Te meg teljesen el vagy tévedve ebben a témakörben.
Amúgy engem különösebben nem érdekel, csak az zavar, hogy akik fordítva ülnek a lovon, azok állandóan minősítgetnek, valamint támadják azokat, akik más véleményt képviselnek, mint ők.:)
sikerült most vennem a leöntésben.
44es visszateszt gyorsan megvolt. lassan ezen is túl leszünk.
Most kicsit nagy lett a hangzavar. (Amúgy teljesen jogosan.) Van itt egy dolog, amit szvsz egészen másként látunk. Szívesen megvitatnám veled, ha majd kicsit lecsendesültünk.
Én már többször is gratuláltam neki. A legügyesebb odasündörgő, sunyi kis manipulátor, akit láttam neten. És előre is azt mondtam, hogy nyerni fog ezzel, ki fogja ügyeskedni, oda fog bújni a melegbe az információkért, és nyerni fog.
komolyan kellhet az oroszoknak egy ilyen pici cég? Mennyi ennek a piaci értéke? Akkor miért nem vásárolják fel most ebben a percben az egész kócerájt és ki a tözsdéröl??
Nincs itt egy kanyi eladó továbbra sem. Aznap berak valaki féket az árfolyam elé eladásin. Ha van elég eladó kikapja piaci áron.