Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#675194 rbbj11 Előzmény: #675191

Fundamentális szempontból egyetértek Önnel :)

De mit lát a technokrata hathor?

#675191 wnprt Előzmény: #675133

Tisztelt Lynch úr, úgy közelítem meg az egészet, h mivel nem tud emelkedni, nincs is ok az emelkedésre, így előbb-utóbb zuhanni fog.

#674852 Hathor Előzmény: #674846

4600at mondtam ma holnapra. nem jött még be sajnos, pedig kint szépet ugrottak fel pénteken még.

MOL odavágta Buxot, meg a pénteki BUX doji.

Visszament az emelkedő ékembe fentről BUX naposon. Hetesen meg visszatesztelte az emelkedő trendvonal letörést múlt héten, és onnan le újra ma.

#674846 Csusza Előzmény: #674842

Kár, mostanában jól jöttek az elképézeléseid, szépen működtek, és jól esett néha egy kis megerősítés.

Na, kódom az nincs sajnos... :-(

#674842 Hathor Előzmény: #674800

Szia,

bocsi ma nem néztem be ide.

Vége a tőzsdejátéknak, lejárt a kapott Markers pénteken, így azóta nem tudok OTPt elemezni.

Nekem a kis papíromhoz nem kell, elég a stooq hozzá.

Aki akarja elemezzem adjon kódot Markershez :D

#674839 Lebleuf Előzmény: #674830

az fhb-nál mindenesetre már / még (megf. rész aláhúzandó) örömködnek (~+2%).

dax, sp felfelé kunkorodik.

ezt meg feszítik.

ergo:

Mi lehet ez? „Az OTP és…

#674827 Lebleuf

Mi lehet ez?

„Az OTP és az FHB kapcsán érdekes lehet a Kúria mára tervezett döntése a devizahitelek kapcsán. Ezt a politikusok nagyon várják, ám a témában járatosak szerint nagyon nehéz egy egységes döntést hozni az ügyben.A témában egyébként Varga Mihály helyett érdemes Rogán Antalra figyelni, az ő megszólalásai a végeredmények tekintetében fajsúlyosabbnak tűnnek. Rogán egyébként tegnap ismét módosította a havi 2 ingyenes készpénzfelvétel szabályait, az igényt ezt követően már internetbankon is lehet jelezni, ami jelentősen tehermentesíti majd a bankfiókokat.”

http://kitekinto.hu/europa/2013/11/11/ujabb_dontes_lesz_devizahitel-ugyben