már hogyne lenne
0 fundával
Úgy sem vállalják.
Azt sem vállalta Ex, ha hamarabb lesz 30mint 50, akkor letiplizik.
Én meg mit bizonyítsak? Feljött a papír. Bizonyítottam
Nem a semmire.
Jelentett az 1SPS propán bután gázipari cég, hogy 5%os tulajdonos lett a KEGben.
Azóta is veheti. és akkor hol van még az ellenfelek vételei?
Jó ez a felvetésed, Hali!
"(#45356) versenyezetek:)!
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 12:47
Sziasztok!
Lenne egy javaslatom!
Ne legyetek "hangemberek",hanem jelöljetek ki egy dátumot(mondjuk év vége vagy 2014.03.31.,mondjuk 20terméket(magyar tolvajok,fundások,indexek,egyéb termékekből(olaj,arany,stb)5-5 darabot és írjátok le mennyi lesz az adott napon,aki jobban eltalálja százalékosan,az a jobb tőzsdés, és a másik 3 ember befejezi a hülyeségét..
Vállaljátok?(Hator,Syl,Maci és Ex akikre itt gondoltam)
Üdv:hali
hali"
drágán? 100 ft alatt, névérték alatt nem hinném, hogy drága...
miért? mi az érdekes? hogy essen az árfolyam? ha emelkedik, azzal ő is jól jár... és ha ez még párosul idővel 1-2 működést érintő jó hírrel, akkor fog elszállni az árfolyam. de félve írom, nehogy bennfentes legyek :))
a "nagyvevőknek" az az érdeke hogy minél jobban felmenjen????
grat, ezt nem gondoltam, hogy szabadesésböl a semmire ilyen magasra ilyen gyorsan feljön.
http://postimg.org/image/t6hxs7uth/
jó messze még a 100 :))
oda még nem mutat semmi vonal, fülescsésze, vagy porszívócső? :)
gondolom nem csak keg-ben ül, hanem hatizik is, úgy tudom az a fő csapásirány
Mondtam fordulat előtt a papír chart szerint, és mindegy mennyiért veszem.Pontos ATLen aki feltankol, az nálam is ügyesebb.
Így nem érdekel, ha még 20Fttal is alá megy, mert felfele nem lesz az emelkedésben, ha fordulat láttán nem veszek.
Ezt is elmondtam.
Nálam akkor kerül a valós pénz a számlámra, ami nem virtuális.
Így számolom.. de mindent másképpen számolok, mint ti, azt megfigyeltem már. Volt ott mellette más hivatkozás is. Együttes hármasra gyúrva lett a végeredmény.
bizony volt
jelenleg 26
de volt előtte a 27, stb
kb 31 volt azelőtt az atl hogy belevettél