berakja és megveszi magától szvsz
én nem védem, csak azt írtam, hogy tök mindegy ki mit ír, előbb-utóbb bejön. ahogy a csődvárás, esés, tömés is bejön, úgy a "holnap veszek" duma és egy tényleges vétel egybeesése is bejön. amúgy vehetett is, de szerintem kizárt, hogy 10 milkáért.
ez marhaság, mert ha eladsz vmit abból rögtön tudsz venni. vagy nálad ez vmi külön szabály? :))
"jó erős a vevői)))))) "
semmi jelentősége, látod, könyvön kívülről jön a vevő. jön, vesz, távozik.
a nyerőből?
állítólag egy db-ot sem adtál el
T+3.on tudsz venni??? nem kicsit érdekes
és akkor mi van? odaát marslakókajakó is mindennap beírj,a hogy a pannergy indul és 300 felett zár. Ha azt írná mindennap, hogy eladtam azt sem hinné el senki, ahogy a vételt sem.
Azért jelentettem be, mert ma volt a T+3nap, amikor tudtam, a nyerőből megint tudok venni..
illetve látszott a 43ra feltapadás ismét.
ÉS tegnap kis forgalom volt az egy pontos csökkenésben.
Elmondtam.. de nem szeretnélek tovább tanítani a kereskedés működésére.
Vigyázz mert troll azt mondja Te vagy a szlovák, Te veszed, kamus vagy, felbeszélő, bennfentes :D
én is vettem 600 db-ot, most akkor biztos tudtam róla, hogy ki fogják kapni. ugyan; ilyen alapon aki bármit vesz az tud vmi bennfentest... ne haragudj megint, de látszik, hogy nem kereskedsz.
eddig 10 ft/db a haszon re: 37 ft-os vétel még tavalyról ,meg idénről.
mert ugye már akkor tudtam, hogy ezt most ki fogják tépni... :))
ja, és 10:48-kor vettem. 6 perccel a tépés előtt...
(amúgy reggel eladtam 13-on grenergit, vettem belőle médiást ugyancsak 13-on 2200 db-ot...majd 20 perccel később 15 ft-on volt, a médiát meg bezúzták... eladtam 12-ért és abból vettem a kreget, hogy tiszta legyen a kép)
macikának: a fundás ajánlása stiv-nek nagyon bejött, sikerült megvédeni egy kis nyerőtől....
"(#45321) Re: He ticél ár 38
Értékelés: 0
előzmény (#45316: Ferenc86) | válasz erre | Ma, 11:30
Aki 30 alatt bezsákolt az most vastag nyerőben áll...Pár forintért kár volt eladni,na mindegy így utólag...
A lényeg,hogy a rahedli telóm az esik, inkább kegben állt volna a pénzem..
Stiv"
Szia!
Szerintem ezt valaki gyűjti(vagy valószínű többen),de majd meglátjuk.
Üdv:hali
pontosan annyit vett valaki azaz ott adna
veszi csak az a kérdés ki adja neki
ez reggel volt
73K 4 eladó
97K 3 eladó
simán pakolgathat magának egy másik számláról vagy a strómanéról
Szia!
Ex!Egyszer már ismerd el,hogy tévedtél,mert ezt itt most tényleg veszik és nem csak a spekik!
Egyébként nincsen reálod?Nézd meg az 50db 46ft-oncsak "belecsípés "volt,nem az eladónak volt annyi,hanem annyit vett valaki...
Üdv:hali
kíváncsi lennék melyik csoport mit apportálna ide
no és hogy kié lesz a gázüzletág
na, akkor hogy most kivették a falat 46-ig, itt is lehetne szintet építeni.
még kb 300k vétel és elvileg újabb hír jönne a 10%-ról, ha a szlovák venné. vagy egy újabb 5%-os tulaj??