újabb adag long 18600 felett
ok:) topikom mindenki számára rendelkezésre áll...jelige: kritikusok előnyben:)
Én csak arra reagáltam, könnyű rezsit csökkenteni, ha máshonnan a sokszorosát vesszük el. Emellett ugye, a rezsicsökkentés a kormánynak nem kerül semmibe, úgy inflát csökkenteni, hogy más farkával verünk csalánt, nem nagy mutatvány.
Emellett, az ezt a topicot rendszeresen használók tisztelete miatt kérlek titeket, ezt fejezzük itt be, menjünk valahová máshová (dumcsi, magyarország, AT, Euroman). Én ide többet erről a témáról nem írok.
De jó csökkent a gáz ára!!! A fűtőétréke pedig a lónakafaca lett,lehet örömködni de adott hőmennyiséghez ippeppont 20%al kell többet fogyasztani!
Népbutítás.....büntetném!!!
a helyzettelaz a gond, hogy 1. sajnos egyre jobban bebetonozódik, 2. a töbség pénzét a mészároslőrincek, sántajánosok stb. tették zsebre
Miért lennék benne?
Inflációs hatásokrra reagáltunk. A céged veszteségét minek vállalnám tranzakciós adó miatt. ,-)
Szüleid nyugdíját ne vállaljam át?
Anyám mindig arra panaszkodik, hogy kevés a nyugdíja, és kevés az emelés :D
Mindenkinek valami baja van..
Nekem meg úgy jó ahogy van.
Ami van azt osztom be.
én is odaadnám a geczy fityesznek az egész ócska rezsicsökkentését kamatostul, ha az apám prof. meritus pótlékát és az én fizetésemet visszadná...éves szinten netto 4,8 millió lenne a legutolsó folyósított összegek alapján...éves jövedelmünk 70 %-kal, a korábbi 30 %-ára esett vissza...ennyit kb 1995-1996 táján keresett a család összességében, akkor az még sokkal többet ért...
én nemlátok ekkora különbséget...2002 óta vezetek minden költséget...eddig a házunk éves rezsije 805-820ezer ft volt...most 760-780ezer ft lesz, jó esetben....minden feltétel ugyanaz, tehát sem új lakó, sem új fogyasztó eszköz nincs...2008-ban ez még csak 634ezer, 2007-ben 634 ezer, 2006-ban 517ezer, 2004-ben 402ezer volt....2009 óta folyamatosan 800 fölött....2004-es ár lenne az igazi rezsi csökkentés, havi 5-6 ezer ft, ami kijön nem sok....egy kicsi kaja bevásárlásra futja...
tramtatam...
Én neked adom a reszicsökkentés árát (-áfaemelés 25-ről 27-re), ha te meg nekem adod azt a pénzt, amit a vállalkozásomtól idén elvettek tranzakciós adó címén. Benne vagy?
A Villany, gáz, távfűtés számlátok csökkent 20%ot idén.
Az nem elég?
Fizetsz a nagy lakásodra évente 300.000fűtést+200.000villanyt az 500.000Ft, abból 20%=100.000Ft.
És a víz, szemét díjról akkor még nem beszéltem.
Akinek nem kell, adja nekem.
De a gőzmozdony ára jelentősen csökkent, mit akarsz? :D
Sajtok ismét legalább 10-20%-kal lettek drágábbak mindenhol az utóbbi max. 2-3 hónapban márkától függetlenül. Folytatódik az élelmiszer árak drasztikus emelkedése, de ez itt OFF, úgyhogy folyt. köv. másik topicban, ha esetleg szó lesz róla valahol.
Óriási meglepetés! 1% alatt az infláció!
2013. november 12. 09:00 English version
Októberben 0,9 százalék volt az egy évre visszatekintő drágulás. Szeptemberre 1,4 százalékos inflációt jelentett a KSH, most az elemzők 1,3 százalékra várták az árindexet.
egyébként a derivatív piac nem változik, de ha nőne a részvényforg. akkor gondolom kihatással lenne rá is.
igen , érdekes lesz az átállás, kíváncsi leszek a hatásaira
az esés forgalmát sem mondanám számottevőnek ezen a szemétdombon.
Majd dec.06-tól a Xetrán megjön a forgalom az emelkedéshez is.