Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#675029 úttakarító Előzmény: #675028

Nem tippelek,tényleg ennyi érdek csoport van,de én sem merítettem ki az összeset.Tudunk olyan érdek csoportról is,akik a múltból rendelkeznek nagyobb pakkokkal és még rejtőzködnek (Ők a régi klientúra kiszolgálói).SJ semleges,se a mammutos csapattal,se a szlovákokkal nincs.

Üdv

#675028 Zotya32 Előzmény: #675025

uff, ennyien vannak?? vagy ezt csak tippeled?

mammutos csapat = SJ? én azt hittem, hogy SJ netán a szlovákkal lehet kapcsolatban. nagyon eltűnt a közgyűlés óta.

egy a mázli, hogy emelkedik a papír, mert ezt a kavarást ami megy a cég körül egy zuhanó árfolyam mellett nem bírnám ki...

várom a december 9-et, szeretnék már egy kicsit tisztábban látni...

#675025 úttakarító Előzmény: #675008

Fogy a közkéz és az érdekcsoportok is egyre erősödnek.Kíváncsi leszek ki lesz a befutó?

Kácsor,Szlovákok,Mammutos csapat,Vajna csapata az it-tagokkal...

#674996 exmnbs1 Előzmény: #674499

"Steier mondta 2milliot kell vennie kacsornak, hogy legyozze a reszvenyeseket.. Innen indult a parbeszed. most mar 3 millio reszvennyel kell megjelennie, ha valtozast akar. De kozgyulesig meg novekszik ez a szam."

Re: final countdown

#674995 Hathor Előzmény: #674985

üdvözöljük a kirugott Turmixos Barnamackós kollega úrat, új nick nevével.

Herceg úrnak megint munkát ad ezzel a kamu nickkel.

#674928 Hathor Előzmény: #674919

masold be nekem, hogy azt mondtam kacsor 3millio darabot venni fog. Miert kell hazudnod mindig? Na ez idegesito. Allandoan kijlentesbe teszed a feltetlezeseimet. Azt mondtam, hogy montu irta 20%a van kegeseknek, ha ezt le akarja gyozni, akkor 3milkat vennie kell ahhoz. Nekem nem fontos, hogy vegyen. Ne provokalj megkertelek.

#674919 exmnbs1 Előzmény: #674916

eddig azt terjesztetted hogy a 22-ig rendelkezésre álló idő alatt kapkodni fogják vesz Kácsor 3m db-ot, stb

#674916 Hathor Előzmény: #674914

Holnap veszek papírt megint.

Ma hagytunk egy konszolidációt. Kis forgalmat hagytunk a mai 1FTos csökkenésben. Ex hadd mondja, hogy nem volt forgalom az esésben megint. Egyszer csak megtanítjuk erre! Végén még tanfolyamunkra is beáll Ex kisasszony :D

#674914 Zotya32 Előzmény: #674899

Az nem baj. Majd ráér holnap. :-)

amúgy ez azt jelzi, hogy sok a munka, nincs idő tőzsdézni. :-)

final countdown

#674775 Zotya32

már csak 19 kereskedési nap, és december 6-án jön az új rendszer.

hajrá aukciós modell :))