erösen szelektiv a hallasod es latasod...
" ahogyan ez beszél a Jancsiról.....hát,mint egy
bálványról....100% tövig volt nyelve"
Az gondolom fel sem merül, hogy valóban, érdek nélkül hitte és tisztelte Kádárt?Amúgy úgy tudom volt egyszer egy felmérés - 89. után - amiben a magyar történelem 2. legnépszerűbb politikusànak Kádárt jelölték a népek. Én is egyetértek ezzel. Kádár volt eddig az a politikus, aki az emberek 90%-ának próbált jó világot teremteni a 10%-val szemben, míg a többi mindig ennek ellenkezőjére törekedett.Ettől persze nem volt hibátlan, csakhát lehet a többi volt nagyon sz@r?!
:)
Most nézem,hogy a jobban teljesítő ország jobban teljesítő olajtársaságának papírja lassan 10k-val ér kevesebbet darabonként,mint vételkor.... Mindezt hitelből... Gratulálok! ;)
Ez is segít az itthoni dolgok fényezésében:
http://index.hu/kulfold/2013/11/11/80_embert_kivegeztek_eszak-koreaban/
azért itt meglehet nézni...kicsit szenilis vén hüllének tartom már,
én kb. 10 könyvet olvastam tőle,egész jók voltak...
sárga csillagot tesz,??mi faxnak-ki tudja.....
kiröhögi Nagy Imrét(7percnél talán),ihog-vihog az 56 után kivégzettek létszámán......lehet ezen vihigni,lehet....csak nem illik....
ahogyan ez beszél a Jancsiról.....hát,mint egy bálványról....100% tövig volt nyelve akkoriban..kellett az sikerhez 1990 előtt,itt Bolgár György helyett éppen Juszt futtatja.
ettől függetlenül volt vagy 3 könyve,melyre azt mondom 10/10,jó....
Pfff... Nem véletlenül írtam szmájlival,a fröcsögés szó poén lett volna,de lehet hogy nem jött át,bocs :) szerintem mindenkinek fontos a véleménye,az hogy Herceg elveszítette a türelmét érthető,AT minden ellenvéleményt törölt,ami nem volt korrekt,főleg úgy,hogy ő persze mindenhol osztotta az észt. Ennek ellenére jó írásai voltak, amíg a fidesz betegség nem hatalmasodott el rajta és nem homályosította el a látását.
igen, jól írod, fröcsögnek.
jó ha két valamirevaló mondatot olvastam azóta itt.
azt is prosperótól.
Szegény AT forog a képzeletbeli sírjában,mennyi másként gondolkodó fröcsöghet e szent helyen ;)
" kinyomták karácsony előtt a
könyveit..hatalmas darabszámban.."
Ahogy én emléxem volt rá igény.Gondolom nem mindet a párt vette meg...,pláne nem 89. után.
" Anno azt mondta elköltözik Magyarországról ha a
jobboldal nyer választást..oszt nem tette.."
Ezt nem hallottam..., nem tudok róla...,ugyanakkor néhány százezren megtették helyette is.
volt még slungja a kapcsolatának..a nagysikerű könyveire gondoltam..a repülős a vonatos könyvek..kinyomták karácsony előtt a könyveit..hatalmas darabszámban..
Anno azt mondta elköltözik Magyarországról ha a jobboldal nyer választást..oszt nem tette..
" a könyveit is úgy
írta..szerette az egyenlőséget mert ő egyenlőbb
volt.."
Érdekes, Kádár lassan 30éve letűnt a színről és Moldova még mindig ír és még mindig vannak akik kíváncsiak a véleményére?!
szaros kis patkány.. azért szerette a régi rendszert mert csak odatelefonált kádárékhoz és megkapta amit akart.. a könyveit is úgy írta..szerette az egyenlőséget mert ő egyenlőbb volt..
Én is úgy gondolom, hogy mindenki így van ezzel:)
Tudom, a baráti köröm nagy része igazi hívő viktoriánus. De attól még barátok vagyunk, csak megszoktam a politikai érveléseiket, így nem okoz meglepetést :))
Amúgy jól jegyezze meg mindenki, fideszessel nem lehet vitatkizni, mert úgyis kiforgatja minden szavadat.