" Együttérzek a tornádósulytotta filippinókkal."
Gondolom mindenki így van ezzel, csak hát nem ilyen okból dobta fel a kérdést a főnővér, hanem miheztartás végett.
" Együttérzek a tornádósulytotta filippinókkal."
Gondolom mindenki így van ezzel, csak hát nem ilyen okból dobta fel a kérdést a főnővér, hanem miheztartás végett.
" képek alapján tehát ez jött le nektek."
Nem a képek, hanem a mondadód alapján jött le ami lejött.Amúgy meg szeretem az ilyen álszenteket, mint amilyen te vagy.Evvel is belevágsz a fidesz arculatba.
Együttérzek a tornádósulytotta filippinókkal. Ázsiai útjaim során többekkel megismerkedtem és nagyon tetszett, hogy őket még nem érintette meg a mindenapénzmegabiznisz világa és tiszta szívből és rádfigyelve bírnak mosolyogni. Sok szívmelengető, emlékezetes percet töltöttem társaságukban.
Remélem, hogy a rombadőlt épületeiket mihamarabb újjá, szebbé tudják építeni, mint ahogy ez a természeti csapások után történni szokott a világban.
Egyébként pedig azt gondolom, az értékrendem jobban a helyén van, mint neked...
Az elsőre ránéztem, és ennyi, eszemben sincs ilyen képeket nézni...
bobi, henci, ricsi.
köszönöm.
tökéletesen bemutattátok hogyan gondolkodtok.
mik a fontosak nektek.
a képek alapján tehát ez jött le nektek.
gratulálok.
???
Itt semmilyen diskurzus nem folyt, mert azonnal kibacott minden személyt olvasás nélkül, aki egyszer is ellenvéleményt írt. Itt személyes napló volt vezetve, nem diskurzus.
A kitiltásának értelmét éppen az mutatja, hogy abban a szent pillanatban, ahogy nincs, és nincs moderáció, a legpörgőbb diskurzus lett.
Fel nem foghatom, hogy miért anakronizmust mutat a kitiltása, ha felpörgött tőle a diskurzus :)
Ha AT visszajönne, a teljes érdekes diskurzus visszamenőlegesen ki lenne törölve...
Ricsikém.....luxus adózó leszel, mert minden nap eszel húst....:)
Aki manapság ezt megteheti.....jól él, és jobban teljesít :)
Úgy, hogy ne nyüszögjé itten :)
Azt sosem mondják, kihez képest teljesít jobban. És ahogy látom, ez pont így van jól :))))
Most másolgassam be a barcelonai képeimet, hogy reálisabb legyen? Minek?
mutasd meg a jupiter felszínét, ott még rosszabb
Azért az sokat mond, hogy miközben szerintetek az ország sokkal jobban teljesít, ilyen képekhez kellene mérnünk magunkat.
meglehet nézni ezt ! s picit leszállni. h mi a fontos. s mi mindenen nyavalyogtok. talán felnyílik a szemetek és el tudjátok helyezni a dolgokat a maguk valójában hova is tartoznak.
http://www.nytimes.com/slideshow/2013/11/09/world/asia/20131110_PHILIPPINES_HTML.html?_r=1
Így van, a rendszer átszabása miatt inkább majdnem az lesz a kérdés, hogy 2/3 vagy 4/5 és onnan már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy csak egy pártra lehessen szavazni.
Így van. Arra kellene mindenkinek szavaznia, akiben azt látja, hogy ha kormányra kerül, talán képes rendbe tenni az ország dolgait.
Semmiképp sem szabad csak Fideszben és csak MSZP-ben gondolkozni, mert akkor ciklusokig csak ez a 2 párt maradhat csak bent a Parlamentben az új narancsra szabott választási rendszer miatt! Ez pedig elnézve az elmúlt bő 23 évet a komcsi hatalomátmentő álrendszerváltás óta, tragédia lenne Magyarország számára. Azért az külön röhej, hogy ma olyanok magyaráznak, féltik és éltetik a demokráciát, akik 25 éve még a komcsikat éltették.
"Ha At lenne már nem lenne itt diskurzus.."
AT "mentségére" legyen mondva... amikor nem moderálta topikját .... egy egy témához olyan tartalmas hozzászólásokat kerekített érvekkel, hogy az általában úgy volt kerek egész, nem nagyon volt mit hozzáfűzni, ha megfigyelted. Voltak tévedései is - kinek nincsenek - de sokszor nagyon jól látta a dolgokat, új friss nézőpontokat hozott...és nem volt egy könnyű vitapartner sokak számára... ezt elismerem.
Mondjuk ha szocik mellett érvelt volna ilyen bőszen, ahogy sokszor a kormány programja mellett tette, biztos megkaptam volna előbb utóbb valamelyik aktuális kedvenc jelzőjét...! ;-).
egyetértek, azzal a kitélellel, hogy szerintem nem szempont az 5%. Egyrészt - nem tudjuk előre, jósolni is nehéz.
Másrészt, ez megint oda vezet, hogy csak a nagy pártok lesznek az alternatíva, elég ha 5%nyi szavazó gondolja így, és máris 5%os párt helyett 0 van.
Arra kell szavazni, aki szerinted legjobban képviseli a nézeteidet/szerinted a leghasznosabban tud kormányozni az ország szempontjából.
Aztán lesz, ami lesz.
Különben soha nem lesznek kis pártokból alternatívák, illetve egy 4%os párt egész másképp létezhet ellenzékben is, és másként készülhet a következő választásra, mint egy 0...
Tudod a víz tetején is a szemét úszik. :)
Van ebben vmi amit mondasz.
Moldovára visszatérve ideológiailag éppen ellenkezőleg gondolkodom mint ő, de ettől eltekintve egy korrekt figurának tűnik. Könyvei is jók. Kádár könyve most megint eszembe jutott , hogy el kellene már olvasni, biztos érdekes.
Valóban szuper diskurzus alakult itt ki, ugyanakkor én úgy látom, hogy AT-al ez nem jöhetett volna létre.Ami nekem még lejön ebből a diskurzusból az az, hogy bàr sok irànyból közelítjük meg a problémàkat, de a végeredményben közel sincsenek ilyen különbségek közöttünk.Nincsenek idegenszívüek, nincsenek szoclibzsidek, nicsenek nácik közöttünk, csak mindenki egy élhetőbb Mo.-t szeretne, sokkal jobb vezető elittel, akik végülis minket képviselnek.Lehet ki kéne tiltani a politikusokat az országból és máris minden megoldódna?!